Kinslayer Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 (edytowane) sorry za OT, ale po postu nie moge wytrzymac Jak pisal kolega wyzej, rowniez uwazam to za prowokacje. Zarejestrowales sie kolego na forum wczoraj, podales sprzet chyba najlepszy jaki mozna do kompa wlozyc, nie masz robic co z kasa, i chcesz ja wyrzucic w bloto kupujac procka ktorego nie wykozystaz. Wg mnie masz z 14 - 15 lat max i piszesz takie bzdury, aby inni powiedzieli: wooow ale bedziesz mial zaje****** kompa teraz, tez taki chce... Bo raczej nikt "dorosly" nie wywalal by tak pieniedzy w bloto. Jesli sie myle to sorry, wklej chociaz linka, screena, cokolwiek aby potwierdzic wiarygodnosc tego, co masz w sygnaturce. Powiedzmy jakis benchmark, cokolwiek... na tle z tym topikiem, cokolwiek abym uwierzyl. Koniec ot ehhh Edytowane 2 Kwietnia 2007 przez Kinslayer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 (edytowane) http://forum.pclab.pl/t246087.html ;) Ja bym osobiscie nie wymienial c2d na quada. Chyba ze masz mobo (a chyba masz ? ) z 680i sli. Ktos pisal na pclabie ze jest mozliwosc wylaczenia w tych procach na tych plytach "jajek" :) Przydatne gdy chcemy obnizyc temp i przy okazji jeszcze bardziej podkrecic ;) Edytowane 2 Kwietnia 2007 przez rcube Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darkstyx Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 sam lepiej zapodawaj do sąsiadki , "synku", i nie pyskuj, tylko się myśleć naucz, wtedy wróć. zakończmy już ten temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Unikajaca odpowiedz jakiej sie spodziewalem. na pclab piszesz ze masz pamieci 900mhz, tutaj ze 1000 na tych samych timimgach, lepiej to juz skonczmy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darkstyx Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 sorry za OT, ale po postu nie moge wytrzymac Jak pisal kolega wyzej, rowniez uwazam to za prowokacje. Zarejestrowales sie kolego na forum wczoraj, podales sprzet chyba najlepszy jaki mozna do kompa wlozyc, nie masz robic co z kasa, i chcesz ja wyrzucic w bloto kupujac procka ktorego nie wykozystaz. Wg mnie masz z 14 - 15 lat max i piszesz takie bzdury, aby inni powiedzieli: wooow ale bedziesz mial zaje****** kompa teraz, tez taki chce... Bo raczej nikt "dorosly" nie wywalal by tak pieniedzy w bloto. Jesli sie myle to sorry, wklej chociaz linka, screena, cokolwiek aby potwierdzic wiarygodnosc tego, co masz w sygnaturce. Powiedzmy jakis benchmark, cokolwiek... na tle z tym topikiem, cokolwiek abym uwierzyl. Koniec ot ehhh wystarczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 C2D e6600 3,5Ghz 1,3v Asus Silent Square EVGA nForce 680i SLI 4x 1 Gb ddr2 A-data 900 Mhz 4-4-4-12 2,2v 2x EVGA 8800 Gtx 640/2050 3x hdd Samsung 250 Gb X-Fi Fatal1ty Be-Quiet 850 watt Chieftec Dragon 3x Akasa 120 blue led light 4x Akasa 80 blue led light Samsung SyncMaster 225 BW Genius SW-HF5.1 5000 Windows Vista Home Premium x64 @slimeck: odpuść dziecku neozdrady bo będzie się moczyło w nocy. Proponuję zamknąć ten szpanersko - [ciach!]iarzerski topic by nie było wojny i rozdzielania ZPP przez murderatorów i koniec. Pozdrawiam rzeczowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darkstyx Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 (edytowane) Unikajaca odpowiedz jakiej sie spodziewalem. na pclab piszesz ze masz pamieci 900mhz, tutaj ze 1000 na tych samych timimgach, lepiej to juz skonczmy... często zmieniam taktowania i powiem szczerze jeżeli ten procek da o 5% większą wydajność niż e6600 to opłaca się go kupić bo mi o kase nie chodzi i nie denerwujcie się nie ma o co Edytowane 2 Kwietnia 2007 przez Darkstyx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 ok zwracam honor. Jednakze, w tym wieku ...tyle kasy na kompa ladowac co miesiac... :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darkstyx Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 ok zwracam honor. Jednakze, w tym wieku ...tyle kasy na kompa ladowac co miesiac... :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: powiem tobie że i tak nie mam co robić, więc w kompa wszystko co mam ładuje, jak coś robie to staram sie być w tym konsekwentny i lubie jak mi komp szybko śmiga na full detalach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 powiem tobie że i tak nie mam co robić, więc w kompa wszystko co mam ładuje, jak coś robie to staram sie być w tym konsekwentny i lubie jak mi komp szybko śmiga na full detalachNo i konkretna odpowiedź, tak jak mówiłem Panowie wyluzujcie. Jedni kupują jachty a inni pakują w kompa, więc w czym problem?! Ja Ci proponuje zakup 6700 i brać się ostro za OC - wszystkiego. Jesli już masz wydać te kase to przynajmniej pokaż efekty. Zapodaj wyniki do rankingów albo skontaktuj się z bosami PPC, może jakiś rekord padnie na Twoim sprzęcie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 W końcu rzeczowo i w temacie :D E tam od razu rekord... z tego co widać gość jest pasjonatem, ale niekoniecznie OCingu ... a przynajmniej nie jakiegoś ostro rozumianego :twisted: chce mieć najlepszy z możliwych obecnie sprzętów to niech wydaje w sumie jego kasa. Szkoda, że od początku nie zaznaczył tak jak powyżej, bo by się bez pyskówek obyło. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Dobra, koniec tego. Temat . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...