radas Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Posiadam płytę główną INFINITY NF ULTRAII-M2. Złożyłem zamówienie na procesor Athlon 64 x2 4600+ s.AM2. Niestety sprzedawca nie potrafił określic która to jest "wersja" tego procka, ale ostrzegł mnie ,że mogą być problemy z rozpoznaniem jego przez płytę główną :-( . Czy ktoś może to potwierdzić , że płyta ta nie obsłuży tego AMD - niestety niewiem jaki bios posiada ów płyta , bo jeszcze nie była uruchomiona , a sprzedawca twierdzi ,że sam wpis w specyfikacji że obsługuje AMD Athlon 64 X2 , to nie wszystko , gdyż płyta ma dobrych kilka miesięcy , a procesor nowy. Dodam ,że ewentualne wgrywanie nowego biosu do DFI raczej odpada , albowiem tchórzem jestem ;-) Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek1313 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Jak trafisz 0,65nm, to musisz flashować :) Nie bój nic, flashuj i już :D BTW, w wątku o DFI była mowa o tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 (edytowane) Posiadam płytę główną 2560018[/snapback] Jak trafisz 0,65nm, to musisz flashować :) Nie bój nic, flashuj i już :D Pozatym wg mnie post powinie być napisany w topiku o DFI. BTW, w wątku o DFI była mowa o tym... Nie trafi na X2 4600+ w 65nm bo takiego nie ma. :P ...pozatym wg mnie to pytanie powinno być w topiku o DFI a nie oddzielny temat. Edytowane 2 Kwietnia 2007 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...