Goomba Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Mam dość nietypowy problem przy odtwarzaniu niektórych filmów wyłącza się komputer, występuje to miedzy innymi przy odtwarzaniu filmów w formacie *.mkv i niektórych *.avi. :blink: A żeby było jeszcze ciekawiej to te filmiki *.avi które nie działają pod Windowsem działają pod Linuksem ale dźwięk trochę trzeszczy. OS: Win XP SP2 + Aktalizacje i Slackware 11 + Aktalizacje Odtwarzacz: WMP9, SubEdit-Player b.4056, gXine Używam codeców: K-Lite Mega Codec Pack 1.65 20070223 GPU: GF4Ti 4200 128MB - Driver: 93.71 CPU: Athlon 2400+ MoBo: Epox 8RDAE RAM: 512MB Elixir + 256MB NoName HDD: Samsung 160GB 8MB Cache Zasilacz: Chieftec 420W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Wywal K-Lite, zainstaluj fddshow + ac3filter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 A i zapomniałem dodać ze to samo mam przy podłączeniu kompa pod TV i uruchomieniu TV Tool. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Próbowałeś innych sterowników grafiki? Może te jakieś felerne..? Do GF4 spokojnie starczy seria 6x.xx. Tyle, że gry czasami marudzą. Tak czy inaczej spróbuj coś starszego. Może coś z rodziny 8x.xx? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...