julas Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 no wiec tak... mialem sobie rozbudowac kompa (prosilem nawet o rade w zeszlym tygodniu;) a tu wczoraj spalil mi sie monitor... :( (b. stara 14-tka) moze to i lepiej bo moje oczy na tym skorzystaja... ale nie o tym mialo byc. zjechalem cala warszawe, naogladalem sie tego, znam juz prawie wszystkie modele na pamiec...:) uwzgledniajac moj budzet (ok 600-650zl) i wymagania (max 1600x1200 i min 85Hz w 1024x768)rozwazam nastepujace modele: AOC 7KLR+ Hyundai Q790 oczywiscie oba 17 calowe. czy ktos ma cos do powiedzenia a propos monitorow tych firm? moze mial ktos stycznosc z tymi modelami? jesli ktos ma inne propozycje, tez wyslucham... nie mam zamiaru przeplacic wiec ew. propozycje prosze brac stad: (tam tez mam zamiar dokonac zakupu) http://www.wgk.waw.pl/modules.php?name=Cennik&id=mon z gory dziekuje za pomoc pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Ja powiem że 650 to stanowczo za mała na przywoitą 17'' :|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 tyle to ja tez wiem... dlatego kupuje na gieldzie bo tam srednio o 50-100 zl taniej. prosze tylko o opinie na temat firm: HYUNDAI i AOC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 hyundai z tego co sie oreintuje to nawet niezle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...