Skocz do zawartości
lukaszek1905

Galaxy 7600gs 256mb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Który jest lepszy cichszy itd wentylator na galaxy 7600gs 256mb 1,4ns 500/1400 ZALMAN?

wentylator niebieski czy biały(środek biały a śmigło bodajże czarne)?

i albo mi sie wydaje, i raz robi GALAXY wentylator a raz ZALMAN robi.niewiem.

Edytowane przez lukaszek1905

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja posiadam wersję bez zalmana, ze srebrnym radiatorem i przesroczystym wiatraczniem z napisem galaxy na naklejce http://img58.imageshack.us/img58/4377/pict0133te4.jpg nie słychać go zbytnio( bo box na procu zagłusza :P )

Regaciarz ja posiadam wersje 128MB 1.4ns i mam z wygladu ten sam wentylatorek ale miedziany (chyba to jest miedz bo ma taki kolor :-P) :) Tylko że nie mam radiatorów na pamieciach i mam pytanie czy one juz byly na karcie czy sam je zakupiłes ? jak tak to gdzie i za ile? bo musze sobie kupic :-P

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie nie polecam Galaxego z "Zalmanem". Jezeli chcesz ciche chlodzenie to kup sobie karte i zamontuj normalnego Zalmana. Ten szmelc strasznie halasuje, a w opcji 3D to juz jajo mozna zniesc :blink: (reszta kompa w pasywie :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

decydowanie nie polecam Galaxego z "Zalmanem". Jezeli chcesz ciche chlodzenie to kup sobie karte i zamontuj normalnego Zalmana. Ten szmelc strasznie halasuje, a w opcji 3D to juz jajo mozna zniesc blink.gif (reszta kompa w pasywie icon_wink3.gif

Jak puścisz tego ,,prawdziwego,, zalmana na 3/4 obrotów to też będzie szumieć, co nie zmienia faktu że ,,Zalman,, na galaxy jest poprostu głośny....

Edytowane przez Fredek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi