lukaszek1905 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 (edytowane) Witam. Który jest lepszy cichszy itd wentylator na galaxy 7600gs 256mb 1,4ns 500/1400 ZALMAN? wentylator niebieski czy biały(środek biały a śmigło bodajże czarne)? i albo mi sie wydaje, i raz robi GALAXY wentylator a raz ZALMAN robi.niewiem. Edytowane 2 Kwietnia 2007 przez lukaszek1905 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Ja mam niebieski fan i jest cichy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 ja posiadam wersję bez zalmana, ze srebrnym radiatorem i przesroczystym wiatraczniem z napisem galaxy na naklejce http://img58.imageshack.us/img58/4377/pict0133te4.jpg nie słychać go zbytnio( bo box na procu zagłusza :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) ja posiadam wersję bez zalmana, ze srebrnym radiatorem i przesroczystym wiatraczniem z napisem galaxy na naklejce http://img58.imageshack.us/img58/4377/pict0133te4.jpg nie słychać go zbytnio( bo box na procu zagłusza :P ) Regaciarz ja posiadam wersje 128MB 1.4ns i mam z wygladu ten sam wentylatorek ale miedziany (chyba to jest miedz bo ma taki kolor :-P) :) Tylko że nie mam radiatorów na pamieciach i mam pytanie czy one juz byly na karcie czy sam je zakupiłes ? jak tak to gdzie i za ile? bo musze sobie kupic :-P Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Myślę, że tu mało kto Ci pomoże. Radzę spytać w temacie o tej karcie. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=180542 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek1905 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 to tak ostatecznie z którym wentylem brac?:D a i czy brać A2 czy B1? bo podobno B1 lepiej sie kręca, ale wsumie jak bede kupował to okiem tego nie zobacze chyba???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 a2 , lub b1 ;P , b 1 jest bodajze w 80mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Co do wentyla, to niektórzy mówią, że ten Zalman na Galaxy, to wogóle nie Zalman. Ja mam Palita Sonic 7600GS z biało-zielonym chłodzeniem i według mnie jest ciche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zdecydowanie nie polecam Galaxego z "Zalmanem". Jezeli chcesz ciche chlodzenie to kup sobie karte i zamontuj normalnego Zalmana. Ten szmelc strasznie halasuje, a w opcji 3D to juz jajo mozna zniesc :blink: (reszta kompa w pasywie :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) decydowanie nie polecam Galaxego z "Zalmanem". Jezeli chcesz ciche chlodzenie to kup sobie karte i zamontuj normalnego Zalmana. Ten szmelc strasznie halasuje, a w opcji 3D to juz jajo mozna zniesc blink.gif (reszta kompa w pasywie icon_wink3.gif Jak puścisz tego ,,prawdziwego,, zalmana na 3/4 obrotów to też będzie szumieć, co nie zmienia faktu że ,,Zalman,, na galaxy jest poprostu głośny.... Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...