lukaszek1905 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 (edytowane) Witam. Chcialbym się dowiedzieć, który kabel za co odpowiada (w 3 pinowym wentylu)? są 3 kolory: - czerwony - czarny - zółty Potrzebne jest mi to po to, bo chcę w którymś z kabli dać włącznik/wyłącznik, (po to by można było włączac i wyłączać wentylator, a tak apropo, czy to czemuś zaszkodzi?sa jakieś przeciwskazania?) wydaje mi sie że czerwony to +, czarny to -,. a zółty? i na którym kablu najlepiej zrobić wyłącznik/włącznik? Edytowane 2 Kwietnia 2007 przez lukaszek1905 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Gdybys uzyl mozgu i wyszukiwarki znalazlbys watek Schemat/ Oznaczenia Koncowki 3pinowej Do Wentylatora w ktorym to zostalo, pewnie i tak wielokrotnie, wyjasnione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 rok czasu na forum i jeszcze nie znalazłeś faq ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek1905 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 rok czasu na forum i jeszcze nie znalazłeś faq ? :lol:a kto powiedział że rok czasu jestem na forum??? moge być nawet zarejestrowany an forum 30lat temu, a dzisiaj pierwszy raz wszedłęm:D I CO? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 I dobijasz poziomem postow. :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...