Confi Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Witam Panowie, w piatek wylatuje do PL bo kupilem nowego kompa i dziecinka na mnie czeka do zlozenia :) Nie mialem kont z grami od pół roku, chcialbym Was prosic abyscie moze mogli mi pomoc w zebraniu np 20 b.dobrych gier z zaje.... grafika jak i grywalnoscia. Poki co chce zrobic spis i kupic kilka oryg. Mam narazie takie gry: 1. LOTR : BFME2 + Witch King 2. Warhammer: Mark of Chaos 3. STALKER 4. Test Drive Unlimited 5. C&C3: Tiberium Wars 6. Infernal 7. Supreme Commander 8. Prey 9. NFS Carbon 10. Resident Evil 4 kocham strategie i cos w stylu Stalkera, wiem ze moze dla niektorych to glupi temat ale naprawde ciezko mi poszukac jakis spis b.dobrych najnowszych gierek. juz mam 10 gier, ale jak beda jakies kozaki ktore znacie to prosilbym o podanie :) nie wiem kiedy teraz wroce znowu do PL a chcialbym sie obkupic na jakies pol roku :P Moja kobietka chce jakas gierke/ki przygodowe "ala" Rozowa Pantera :D i szukam czegos ciekawego dla niej, poki co znalazlem to moze macie jeszcze jakies pomysly? nie moze byc za cholernie ciezka bo to kobieta :D 21lat ale nie blondynka hehe Simon the Sorcerer 4: Chaos Happens Sherlock Holmes: The Awakened - Sherlock Holmes: Przebudzenie Tony Tough 2: A Rake's Progress Runaway 2: The Dream of the Turtle - Runaway 2: Sen Żółwia Secret Files: Tunguska - Tajne Akta: Tunguska Pozdro ;) ps. dobrze ze jej gry sa tanie, po 20zl w mm ufff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) Bus Driver !! nie no żartuje :lol2: Grałeś w Call Of Duty 2 ? jeśli nie to zagraj koniecznie :) Co do twojej dziewczyny to może coś z serii Broken Sword np Broken Sword 3: The Sleeping Dragon nie wiem co jeszcze mozna dodac do listy w sumie wymieniles juz wszystkie nowe dobre gierki... Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 1. Oblivion + Shivering Isles (+odpowiednie mody). 2. Medieval: Total War 2. 3. Company of Heroes. 4. Heroes of Might & Magic 5 + Hammers of Fate. 5. Gothic 3 (tylko ta optymalizacja leży :|). Popatrz na kilka stron z działu gry. Może coś ciekawego znajdziesz. A Carbona bym sobie odpuścił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Dla dziewczyny polecam: Tajne Akta: Tunguska... cudowna gierka :) Dla Ciebie: Peter Jackson's King Kong, Prince of Persia - Two Thrones. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 carbona i preya ja bym wywalił a wsadził Devil May Cry 3 i PES 6 :] + Toca 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Confi Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 z tych co podaliscie to w wiekszosci gralem a np nie wiem czemu ale: Oblivion + Shivering Isles Medieval: Total War 2 Gothic 3 w ogole mi sie nie podobaja :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Z przygodowek to Fahrenheita bym polecil... A tak w ogole to moze poprzegladaj rankingi na jakims gamespocie albo cus? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Coz moge dodac - Carbona bym sobie stanowczo darowal, Prey jest... Tak sobie. Rzuc okiem na Fable i Jade Empire - druga powiedzmy ze koncze ;]] I jest przyjemna... No chyba ze nie widziala Dreamfall 2 ;]]]]]]] Ale sa to starsze tytuly jak zapewne szybko sprawdzisz. Co nie przeklada sie IMHO na slaba grafike [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Confi Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 dla kobiety grafika nie ma takie znaczenia a to i tak idzie na jej laptopa, w sumie to nie moga byc gry akcji, tylko przygodowe gdzie steruje sie myszka takie zagadki rozwiazuje, tego typu cos szukam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 To moze saga Myst? Ostatnio wyszlo bardzo ladne wydanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Rzuc okiem na Fable i Jade Empire - druga powiedzmy ze koncze ;]] I jest przyjemna...Jest bardzo przyjemna. :D Ukończyłem ją postacią wyznającą Open Palm i jakiś czas temu zabrałem się za Closed Fist. Gdybym miał więcej wolnego czasu to grałbym w JE. Jest to jednak gra cRPG (actionRPG w sumie z rozbudowanymi dialogami i świetną fabułą oraz cudownym klimatem), a patrząc na wcześniejsze posty autora tematu, gry takie raczej mu nie odpowiadają. A szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Te gry nie maja Mu odpowiadac tylko Jego Kobiecie [; I tym bardziej bede naciskac na DF2 [; Znaczy Dreamfall: The Longest Journey 2 zeby nie bylo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Confi Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Te gry nie maja Mu odpowiadac tylko Jego Kobiecie [; I tym bardziej bede naciskac na DF2 [; Znaczy Dreamfall: The Longest Journey 2 zeby nie bylo [; Dreamfall: The Longest Journey jest super ale to jest tez troche gra akcji i tu moze byc problem :/ wiecie jak to jest z kobietami, podam przyklad: kupila sobie laptopa jakos 1,5 miecha temu takiego: http://www.technoworld.com/productdisplay....rce=pricerunner tydzien temu powiedziala ze jej sie wyglad nie podoba i ze chyba go zmieni, takze stad moj syg ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Nota bene za siga nalezy sie 10% - poczytaj regulamin. Jak gra absolutnie nie ma miec elementow akcji, to jeszcze raz polece sage Myst. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) Z przygodówek to moge polecić ... Syberie 1 i 2, Still Life oraz The Black Mirror To takie typowe przygodówki, nie najnowsze ale klasyki, które raczej fan tego gatunku powinien mieć. A dla Ciebie ... hmm: TES4: Oblivion Stalker: Shadow of Chernobyl Test Drive Unlimited może Call of Juraez Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Confi Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 zapomnialem dodac czegos najwazniejszego ! :/ ehh te gry dla mojej kobiety musza chodzic pod Vista 32bit :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek1993 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 1. Oblivion + Shivering Isles (+odpowiednie mody). 2. Medieval: Total War 2. 3. Company of Heroes. 4. Heroes of Might & Magic 5 + Hammers of Fate. 5. Gothic 3 (tylko ta optymalizacja leży :|). Popatrz na kilka stron z działu gry. Może coś ciekawego znajdziesz. A Carbona bym sobie odpuścił. To samo u mnie a dodatkowo to jeśli jeszcze nie grałeś Hitman Blood Money Condemned: Criminal Origins Dark Messiah of Might and Magic Fear Extraction Point Never Winter Nights 2 Call of Juarez A Company of Heroes, Test Drive Unlimited i STALKER to gry których nie można przegapić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Company of Heroes to sobie można odpuścić. Poza dosyć ładną grafiką to gra nie wiele oferuje. Prędzej Soldiers: Heroes of WW2 ... to jest dopiero bajka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Company of Heroes to sobie można odpuścić. Poza dosyć ładną grafiką to gra nie wiele oferuje. Prędzej Soldiers: Heroes of WW2 ... to jest dopiero bajka. Jesli nie cierpisz strategi to tak, jesli kochasz - pozycja obowiazkowa. Nie wiem, czy nie pomyliles gier... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Confi Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Jesli nie cierpisz strategi to tak, jesli kochasz - pozycja obowiazkowa. Nie wiem, czy nie pomyliles gier... tzn? bo ja nie rozumiem o co Ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) tzn? bo ja nie rozumiem o co Ci chodzi To bylo do Miazgi82, CoH to super gierka, nie wiem co mu w niej nie odpowiada. :] Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kim. Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) Company of Heroes to sobie można odpuścić. Poza dosyć ładną grafiką to gra nie wiele oferuje.LOOOOOL chyba w inne gre grales. CoH jest przez wielu uwazany za gre roku a napewno jest najlepszą strategią ubieglego roku a ty piszesz ze "mozna sobie odpuścić" ... n/c Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez kim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) LOOOOOL chyba w inne gre grales. CoH jest przez wielu uwazany za gre roku a napewno jest najlepszą strategią ubieglego roku a ty piszesz ze "mozna sobie odpuścić" ... n/c Co się tak unosisz, nie każdemu musi się wszystko podobać... Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kim. Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) Co się tak unosisz, nie każdemu musi się wszystko podobać...wiesz 'wiesz' mi sie bardziej podobalo.. wogole jak mozna pisac tak o tej grze przeciez nie na darmo przez samych graczy zostala wybrana PC Game Of The Year 2006 wiem ze gusta za rozne no ale bez przesady... IGN Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez kim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Co się tak unosisz, nie każdemu musi się wszystko podobać... Gra na ign dostala 9,4/10, to chyba cos znaczy, przez fanow gatunku jest uwazana za wybitna, rozumiem, ze zdarzaja sie tez os. , ktorym sie nic nie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) Fanem gatunku nie jestem, swoje zdanie mam, jeśli sie nie podoba to nie czytaj. Jakiś problem? Napisałem, że mimo wszystko lepsza była Soldiers: Heroes of WW2 Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Fanem gatunku nie jestem, swoje zdanie mam, jeśli sie nie podoba to nie czytaj. Jakiś problem? Napisałem, że mimo wszystko lepsza była Soldiers: Heroes of WW2 Ktos pyta o zdanie, to chyba logiczne, ze liczy sie opinia calej spolecznosic graczy, rownie dobrze ktos moze uwazac, ze takie hity jak morrowind, hl2 to crapy, bo jemu sie nie podobaja, w przeciwienstwie do 90% graczy. Wprowadzasz chlopaka w blad, pomysli sobie, ze CoH to na prawde crap, skoro Tobie sie nie podobala, to jemu pewnie tez... skoro nie jestes fanem gatunku to po co oceniasz ta gre... ? :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 No lol! Nie bądź śmieszny. To, że nie jestem fanem gatunku nie znaczy, że nie mogę porównywać i oceniać gier. Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii, ja to raz uczyniłem i kwita, Ty natomiast się czepiasz moich poglądów bezpodstawnie, wiec zamilcz z łaski swojej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Confi Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 dobra dajcie sobie luzu troszke jedyna gra w ktora wlasnie gralem na laptopie u dizewczyny w CoH ale cielo strasznie, probowalem pograc i kilka misji poszlo :) gra jest przepiekna, dzwiek i grafika troche powala ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Jak cos moze "troche powalac"? :) @ath & Miazga82 - wrzuccie troche na luz, bo zaraz do rekoczynow dojdziecie ;) Co do samego CoH - mi sie w tej grze nie podoba dobudowywanie jednostek na polu bitwy. Nie trawie tego w grach osadzonych w realiach historycznych i tyle. Skoro juz przy tym jestesmy, to odradzam Codename: Panzers - jest w niej pare fajnych pomyslow, ale niestety skopany model uszkodzen (a raczej stosunek zadawanych obrazen do wytrzymalosci pojazdow) dyskwalifikuje ja IMHO. Duzo rzeczy zniose, ale nie to, ze IS-2 potrzebuje 2 strzalow, zeby rozwalic nieopancerzona ciezarowke :? I tak jest wszedzie w tej grze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...