AlienMks Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Cześć posiadam kartę graficzną Palit 6800GS 256/256 Pci-e i tak sobie pomyślałem czy może bym ja sprzedał kumplowi i kupił sobie 7600GS myślałem również nad Palitem lecz w wersji SONIC. I tutaj mam pytanie czy to jest opłacalne ? Czy odczuje jakąś różnicę ? Czy zostawić to co mam i czekać na DX 10 ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Nie opłaca sie, po zmianie na 7600GS odczujesz lekki wzrost wydajnosci, czekac na tym 6800gs na karty z DX10 mozesz spokojnie potem ja sprzedasz i kupisz DX10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio.k Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 http://www.gph.benchmark.pl/ nie połaca sie/ ja przesiadłem sie z 5900XT na 7600GS (AGP8) i w sumie wywaliłem kase do kosza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 http://www.gph.benchmark.pl/ nie połaca sie/ ja przesiadłem sie z 5900XT na 7600GS (AGP8) i w sumie wywaliłem kase do kosza To co Ty tam za sprzęt miałeś ? :D Ogolnie do tematu to raczej nie ma sensu wymieniać, chyba że nie bedziesz musiał nic dokładać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 No też mnie zastanawia to :P 59XT vs 76GS i wywalenie kasy w błoto.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) Jak ma jakąś celine lub inne (stolec) Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Czekaj na karty DX10 i wtedy dopiero zalezenie od ich wydajnosci bedziesz myslal (bedziemy, bo sam czekam na Dx10) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Nie opłaca sie 6800gs jest "trochę" wolniejszy od 7600gs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...