Goofy Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 W opcjach sterowników Nvidi jest opcja pozwalająca obrócić obraz na ekranie o 90, 130 stopni. Ja natomiast mam pytanie czy da się wykonać obrót o 2 – 3 stopnie? Potrzebne mi to, ponieważ obraz na moim monitorze ( Datek dt1531d) jest lekko pochylony a niestety w OSD nie mam opcji, aby to wyregulować. Wiem, że można to zrobić od środka, ale ten monitor już i tak wiele wycierpiał (było na starym forum ci co tam byli pewnie czytali :lol: ) więc nie chcę kręcić cewką. Jest też NVkeystrore (również w sterownikach), ale to już całkowita porażka…. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 qrde nie mam pojecia kup nowy monitore :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Raczej nie o taka odpowiedź mi chodziło........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...