BLANTMEN Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 http://mgr.duli.pl/ Ja miałem napisane, że z netu korzystam dużo ale mogę se dać luz jak chcę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysioo Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 eeeee tam mi wyszlo ze wogole nie jestem uzalezniony nie wiem czemu bo duuzo czasu spedzam przed kompem ;] myslalem ze mi wyjdzie ze jestem jebni*ty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Mi wyszło że jeszcze nie jestem, ale jak nie przestane to będe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Mi wyszlo ze nie jestem uzalezniomy, w ogóle, troche to dziwne ale niektore pytania to totaj w ogóle nie pasuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 mi wyszlo ze jestem prawie uzalezniony...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Nie dotyczy, co mnie wcale nie zdziwiło. Bo czy modemowiec możes się uzależnić od netu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoo Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Mi odziwo dali jeszcze szanse na normalne życie ;) Kiedyś z qmplami robiłem testy z CD-ACTION na uzależnienie - wg nich ja i my friends jesteśmy już straceni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 O kur.. Uciekam do nowego lepszego świata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Internet Addiction Test - K. Young Twój wynik: 65 Twój wynik wskazuje, że rzadko lub czasami miewasz problemy z powodu Internetu. Masz niebezpieczną skłonność traktować go jako sposób na ucieczkę od rzeczywistości, co grozi Ci uzależnieniem. Taki wynik powinien być dla Ciebie ostrzeżeniem, że zbyt dużo czasu poświęcasz sieci. Spróbuj poszukać alternatywnych zajęć. Zwróc uwagę na swoich bliskich, spróbuj ograniczyć czas stracony w internecie poświęcając go na kontakty w realnym świecie, zanim będzie za późno. moj wynik : po czesci prawda........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 hmm az sie zdziwilem ze nie jestem uzaleznioy od netu. ciekawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 a ja sie tego spodziewalem: Problem uzależnienia od Internetu wogóle Cię nie dotyczy. i tez tak uwazam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 spoko tescik ;) nie jestem uzalezniony 8O :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Uważam że pytanie jest tendencyjne !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Wynik: 25 Nie jestem uzalezniony ale zadaza mi sie zasiadziec w sieci :D Calkiem niezle ale cos mi sie wydaje ze powinienem miec 35 albo i wiecej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 A ja a to sram. Wyszlo ze jestem pzrecietnym uzytkownikiem spedzajacym 13 godzin dziennie w necie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Z ciekawości zrobiłem właśnie ten test i spodziewałem się "nieco" więcej... Ciekawostka :) Twój wynik: 18 Problem uzależnienia od Internetu wogóle Cię nie dotyczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Jedeno wielkie klamstwo Co tu ukrywac polowa z forumowiczow jest uzalezniona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Myslalem ze mi napisze ze chociaz troche jestem uzalezniony, a tutaj mam wynik 24 pkt i sami wiecie jaki komentarz. Smieszne jest to ze wpisalem ze siedze przed kompem 5 h dziennie i wedlug nich to norma, bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Ja mialem 50pkt i wyszlo ze nie jestem uzalezniony bo potrafie sie kontrolowac:)))))))))))))) hehehehehehehh dobre!!!!!!!!!!!!!! tak w sumie to racja:))))))))))))))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 A co powiesz o moich 13??? W prawdzie 8 godzin to robota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 no ja wpisalem 10h a moja dziewczyna ktora siedzi na kompie moze 3h miala to samo co ja :)))))))))))))) ten test to chyba jakas lipa............zzzzzzzzzzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subar Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Twój wynik: 95 Twój wynik wskazuje na to, że jesteś uzależniony od Internetu. Sposób, w jaki używasz komputer powoduje........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 ja nie potrzebuje ankiety zeby stwierdzic ze jestem...:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Jestem , zeby to zauwazyc nie trzeba durnych i dennych (IMHO) testow. Wystarczy zapytac swojej zony :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Twój wynik: 31 Nie masz wcale lub masz niewiele objawów uzależnienia od Internetu.Jesteś jego przeciętnym użytkownikiem. Zdarza ci się czasami spędzać zbyt dużo czasu w sieci, ale potrafisz się kontrolować kiedy jesteś on-line. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 mi wyszlo ze oszukiwalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 mi z testu wyszło że nie jestem, ale codziennie "muszę" posiedzieć 2 godziny na tweak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 67 taki wynik :> grozi mi uzaleznienie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Twój wynik: 33 Nie masz wcale lub masz niewiele objawów uzależnienia od Internetu.Jesteś jego przeciętnym użytkownikiem. Zdarza ci się czasami spędzać zbyt dużo czasu w sieci, ale potrafisz się kontrolować kiedy jesteś on-line. ghyhyhy... pokaze to starym to się odwalą ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Analizując Twoje odpowiedzi, można stwierdzić że próbowałeś przedstawić się w zbyt korzystnym świetle, w związku z tym wyniki przedstawione wyżej mogą być zniekształcone i nierzetelne yyy... co to jest ? buhahaha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...