wigrus Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) Jak znów nie w tym dziale to wielkie sory. Posiadam x600pro, zmieniłem chłodzenie na pentagrama który ma wtyczkę 3-pinową. A na grafie są 2-piny. I właśnie jak podłącze stary wentyl z 2 pinami to wsio jest cacy, jak już odłącze to słychać tylko błędy grafiki z głośniczka.Pentagram podłączony ciągle do płyty. I tu pytanie, czy da się jakoś software'owo zrobić, żeby widziało, że wentyl jest podłączony, odłączając stary wentyl? Bo kumpel coś mi mówił o zmostkowaniu tych 2 pinów na grafie, ale jakoś nie mam przekonania do takiej zabawy. No ale jak nie będzie innej możliwości to i zrobi się to. Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez wigrus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Nie mostkuj bo zrobisz poprostu zwarcie wtedy i mozesz cos popalic. Sproboj podlaczyc pentagrama pod 2 pin. (zdejmij biala obudowe z 2 pinow i na to daj 3 pin tak aby czerwony byl tam gdzie byl, czarny tam gdzie byl, a zolty nie byl na pinach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...