Jeffu Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Witam Mam taki problem. System Win XP SP2. Przy instalacji sterownikow z SB Audigy gdzien przy 98 % , zawiesza sie komputer. Po resecie znika CD-ROM a Audigy i tak nie jest zainstalowane. Probowalem juz odinstalowac CD to pomaga ale po ponownym uruchomieniu znowu znika. Czy ktos moglbym mi pomoc. Strasznie jest to irutyjace. Plyta glowna to Gigabyte DS4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacusix Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Kiedyś mi znikał cd-rom gdy płyta była ryśnięta ale to było na xp bez sp. Podepnij dysk i cd-rom pod jedna taśme, może to coś da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Może masz walnięte stery? Próbowałeś instalować inną wersję? I czy te stery pasują do Twojej karty? Pamiętam swoje przejścia z A2 OEM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...