erbs Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Witam. Mam olbrzymi problem. Podczas instalacji WinXp Pro kiedy dochodzi do instalowania windows'a system wywala swój cudowny niebieski ekranik z błędami. Jednym z nich było mniej więcej coś takiego IRQL_cośtam_OR_Equal. Pomocy wcześniej tak nie było nigdy. Niedawno zmieniłem grafe /opis/. Czy miał ktoś takie problemy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Poszukaj na FAQ tam powinienes znalezs To o co Ci chodzi, wydaje mi sie ze cos z tym CDkiem masz nie tak nagrany ten oryginał :wink: cos z Plug And Paly chyba nie tak jest, albo sprawdz jeszcze jak sie wszysko w kompie tzryma, czy jest docisniete do glownej wszystkie kabelki i karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Miałem podobnie po zmianie karty z GF2MX na GF3. Wystarczył update biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Biosu grafy czy płyty głównej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 A co do cdka to z niego juz nie raz instalowalem i bylo ok. Teraz to nawet juz z 2 próbowałem i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Chodziło mi o bios płyty głównej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Tak zrób update biosu ... poza tym instaluj z napędu MASTER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 I co? Działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Niestety do mojej płyty nie ma już nowszego biosu /jest jakaś beta ale nie wiem czy ją wgrywać/ Próbowałem wszystkiego: wsadzałem grafike na PCI proobowałem zainstalować przy minimalnej konfiguracji. Nawet na zwolnionym procku. Tylko tym razem wyskakiwały inne błędy. o co chodzi :?: Wcześniej wszystko było ok i z tej płyty bez problemów się instalował, płyta nie jest porysowana ani nic w tym stylu, próbowałem nawet z innej i jest to samo... :twisted: Zaczynam się wkurzać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 a spróbuj puścić wolniej ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Puszczałem na 125mhz /mniej chyba się nie da/. Nic. Nie próbowałem instalacji na 128 mb ram zamiast 384mb. A jednym z błędów było page_fault_in_nonpaged_area - czy jakoś tak. Jutro qmpel przyjdzie do mnie ze swoim GF2GTS - zobaczymy czy na tym poojdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...