Skocz do zawartości
Copper

Chłodnica Cooltek Triple

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałem się zapytać czy Cooltek robił 2 różne chłodnice???

Chciałem kupić triple - i znalazłem w Angeli całkiem tanio - tylko że ona ma inne wymiary od tej samej w Realitynet!!! <_<

Linki:

http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...;id_towaru=1280 - Wymiary (bez kroćców): 395 x 120 x 30mm

http://www.realitynet.pl/shop/index.php?p2...m-120-mm-triple - Wymiary (bez kroćców): 400 x 130 x 37mm

Proszę o radę

Czy kupowac w Angeli to co tam jest????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cooltek robil tylko jeden typ. Na stronie najpewnie sa błędne dane. Stąd ta rozbieżność.

W ogole w angeli to cena jest raczej podana nie tej chlodniczki co trzeba, dual kosztuje w okolicach 170zl, ale na pewno nie tripple.

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cooltek robil tylko jeden typ. Na stronie najpewnie sa błędne dane. Stąd ta rozbieżność.

W ogole w angeli to cena jest raczej podana nie tej chlodniczki co trzeba, dual kosztuje w okolicach 170zl, ale na pewno nie tripple.

a tu niespodzianka... cena podana jest dobra ;)

u nas sa zle wymiary - sorki ;(

single: 95 pln

dual: 135 pln

tripple: 169...

u nast niedlugo update ;)

Edytowane przez samhain

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja jeszcze pozwole sobie zapytac Ciebie samhain co z tymi zestawami WC, co testowal Lexus? Planujecie wprowadzic takie cuda w najblizszym czasie.

A co do ceny, to sluszna uwaga... pare zlotych do kieszeni, a 2C nie zbawiaja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiec to z black water jest

Uprzedze samhaina :wink:

NIE to NIE jest z Black Water!

To ja jeszcze pozwole sobie zapytac Ciebie samhain co z tymi zestawami WC, co testowal Lexus? Planujecie wprowadzic takie cuda

ja mam wersje Xtr3m3 z nowymi klockami, ale nie mogę pokazać :D

no dobra, ale i tak nie widać :lol:

Dołączona grafika

joke... or not?

Edytowane przez Jarogniew

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi