Fredek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 A możecie dać link do jakiegoś dobrego zasilacza ale tak do 120 zł ? Klik :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 www.znak.pl i www.sklepwgk.pl to chyba jedne z tanszych sklepow w wawie. a jezeli nie to poszukaj po malych sklepikach osiedlowych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 (edytowane) Proszę o szybką odpowiedź. Ten X2 3600 65nm jest strasznie trudno dostępny u nas. A jak jest to znika w kilka sekund. Co polecicie w zamian ? Chciałbym podkreślić że nie jestem zapalonym overlockerem i nie wyciskam ze sprzętu siódmych potów. Pozdrawiam Edytowane 8 Kwietnia 2007 przez dziadek lucek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rearus Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 krecisz - 3600+ 65nm nie krecisz - 3800+ 90nm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Jak nie kręcisz to może zastanów sie nad X2 4200+ 65W w apollo jest za 360zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 (edytowane) Proszę o szybką odpowiedź. Ten X2 3600 65nm jest strasznie trudno dostępny u nas. A jak jest to znika w kilka sekund. Co polecicie w zamian ? Chciałbym podkreślić że nie jestem zapalonym overlockerem i nie wyciskam ze sprzętu siódmych potów. Pozdrawiam Moze jednak zamow proca przez net.Co do dostepnosci w wawie,to jest chyba najbardziej zacofane miasto.Co niektorzy na wge,w ogole nie wiedza ze takie cos jak x2 3600 65nm istnieje :mur: ,juz nie wspominajac inne sklepy.Tez teraz bede zmienial sprzet,ale o zakupach na miejscu juz nie mysle,bo tylko ... dostaje Jezeli sie nie myle,to od jutra amd obniza ceny.Wiec moze na cos lepszego sie szarpniesz. Edytowane 8 Kwietnia 2007 przez grzeg255 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzef Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 (edytowane) Hmm ... to ja się na sępa podkleję momentami. Również przymierzam się do czegoś podobnego, nie robiłem dotąd oc (ale kto wie...) i kasy nie za dużo, a to co tu wydumaliście wygląda ciekawie. Dziwi mnie tylko sprawa tego Athlona 3600+ - zniknął. Nie mogę go na ten moment nigdzie odnaleźć, zewsząd wyszedł. Mówicie że to koniecznie ma być 65nm? We Wrocku w jednym sklepie jest, ale jak sie przyjrzeć - 90nm na jądrze Manchester, w innym to samo na jądrze Windsor, a rzeczonego ni śladu. EDIT: Hm, a ten proc to aby pewny? Znalazłem o nim takie np. opinie że mnożnik połówkowy (9,5 ma ponoć) wpływa ujemnie na wydajność... Edytowane 9 Kwietnia 2007 przez Juzef Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Moim zdaniem to nic nie poznikalo,tylko przed obnizka nikt nie chcial sie pakowac w nowe zapasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek@ Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Pomyśl jeszcze o Abicie NF-M2 nView ~310 PLN. Dobrze się kręci ponoć i grafika zintegrowana już jest: http://www.bitcomputer.pl/product.php?id=5...83aa8bc0bb1633e Zasilacz to może jakiś Amacrox: http://zenfist.pl/pID/1026.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rearus Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 ta, i placisz za grafe, a nie za reszte mobo :mur: pakuj w kn9, a co do 3600+ 0,65 nm to rzeczywiscie jest trudno dostepny i dlatego prawdopodobnie kupie 3800+ albo 4000+/4200+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzef Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Hehm.... a co byście poradzili właśnie jeśli nie upoluję tego 3600+? Warto łożyć w 3800+ i więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rearus Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 jesli nie krecisz/nie upolujesz to raczej 3800+, ale na dniach bedzie znizka cen AMD, wiec poczekaj troche i moze w terazniejszej cenie 3800+ upolujesz np. 4200+/4000+ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzef Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 (edytowane) Hm, na dniach raczej nie będę działał, więc nie problem mi poczekać. Czy kręcę to nie jest takie pewne. Zawsze można zacząć... Ale nie zauważam perspektyw aby gdzieś 3600+ był dostępny... A jak to jest z tymi wyższymi okazami? Tam też jądra różne? Bo natknąłem się tylko na WIndsor w 3800+, Brisbane ani śladu... Edytowane 9 Kwietnia 2007 przez Juzef Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rearus Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 3800+ jest tylko w ver. 0,9 ... a kiedys natknalem sie na 4000+ 0,65, ale to dla mnie nie byl pewniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzef Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Hmm.... czyli coś w okolicach 3600+/3800+ zależnie od tego co będzie, a do tego Abit KN9, ta? Hm.. tylko u nas słabo z tą marką ogólnie po okolicznych sklepach... jaki jest pewny netowy sklep gdzie by to mieli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 (edytowane) A ja zrobiłem tak kupiłem niby okazyjnie bo za 190 zł Athlona 3500 Am2 ( BOX 24 msc gwary) i go ładuje w Abita KN9 i kręcę ile sie da i działam na tym do póki ceny x2 sie nie ustabilizują. Bo w sumie i tak teraz 2 jajek nie wykorzystam w niczym. A słyszeliście że AMD ma wypuścić jakieś nowe proce (AM3 chyba) zgodne z płytami Am2 ? Edytowane 9 Kwietnia 2007 przez dziadek lucek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzef Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Hmm... czy to dobry krok? Przecie 3500 jest tylko o ok. 30zł tańsze od pospolitszego 3600 90nm. Ale cóż... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 30 zł tańsze ? A gdzie dostaniesz 3600 za 220 zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzef Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Wg. tego co tutaj widzę, 3500+ (ale nie X2, rozumiem że o taki chodzi...) kosztuje 255, a 3600 - 289. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 No zgadza się ale ja za swojego zapłaciłem 190 zł. Więc sam chyba rozumiesz że to okazja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzef Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 A, to co innego. Tylko teraz gdzie tu łapnąć tę mobo Abita KN9? Z tego co dotąd na tym forum wyczytałem, to chyba ten okaz by mi stykał, chyba że DFI jakiś jest, ale to ponoć głośne i droższe. Który sklep netowy godzien zaufania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Tylko teraz gdzie tu łapnąć tę mobo Abita KN9? Np. tu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 A możecie mi poradzić jakie pamięci do tego mojego zestawu ? Goddram 1024 667 CL5 Kingstone 1024 667 CL5 ? A może coś innego w cenie do 220 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rearus Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 A-Daty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlienMks Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Co wszyscy z tymi A-Datami ? Co one w sobie takiego mają ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rearus Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 tanie, dobre, i da sie je w miare podkrecic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzef Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 To ciekawe... zapamiętam. Ale póki co... kiedy ta obniżka ma być u AMD? Na ten moment jej nie widzę raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) To ciekawe... zapamiętam. Ale póki co... kiedy ta obniżka ma być u AMD? Na ten moment jej nie widzę raczej.np tu : http://www.apollo.pl/store/show_detail/17/32673 dzisiaj wprowadzili jako dostępne potanieją zapewne przy następnej partii o jakieś ~30zł wątpie zeby bardziej zjechały w najbliższym czasie Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzef Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Faktycznie... tylko poczekam aż na naszą wieś dotrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rearus Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 http://www.egielda.com.pl/?str=news&id=1690 enjoy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...