schriss Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Jak w temacie, które sklepy przetestują monitor przed wysłaniem i/lub dadzą gwarancję na bad pixele? morele.pl robi za dopłatą test i daje gwarancję, że bad pixele nie pojawią się w ciągu 7 dni, ale tylko dla paneli do 2000zł, dla droższych już nie. A inne sklepy? Chcę kupić LCD 26" Acer AL2616Wsd lub jakaś inna odmiana tego modelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fer Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 proline za doplata 50zl daje gwaran. tylko nie pamietam czy na 10 dni czy jakos inaczej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schriss Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 proline za doplata 50zl daje gwaran. tylko nie pamietam czy na 10 dni czy jakos inaczej... Tam nie mają Acerków 24" i 26" :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusek Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Proponuje zakup w komputroniku. Ja tam zawsze kupuje a monitor mi wymienili jak pokazal sie martwy piksel po 2 dniach i to bez zadnej dopł :lol2: aty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosu001 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 W sklepie www.lcd4you.pl jest również taka opcja. Gwarancja kosztuje chyba 40zł i jest na 7 dni. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schriss Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 W sklepie www.lcd4you.pl jest również taka opcja. Gwarancja kosztuje chyba 40zł i jest na 7 dni. pozdrawiam Faktycznie jest, nawet na duże monitory, wtedy trochę ponad 100zł - dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCD-Mam Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) Zgodnie z przepisami o zakupie towaru poza siedzibą przedsiębiorstwa, Klient ma prawo do zwrotu zakupionego towaru w ciągu 10 dni od daty jego otrzymania. Kodeks cywilny – ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. (Dz. U. nr 16, poz. 93 z póź. zmianami), Ustawa o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny z dnia 2 marca 2000 r. (Dz. U. nr 22, poz. 271) http://www.federacja-konsumentow.org.pl/story.php?story=75 Edytowane 2 Maja 2007 przez LCD-Mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookson Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zawsze możesz kupić monitor iiyamy. Dają 30 dni na bad piksele w cenie każdego monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCD-Mam Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Zawsze możesz kupić monitor iiyamy. Dają 30 dni na bad piksele w cenie każdego monitora. Inne fimy też dają 30 dni gwaracji na pixele np: LG :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wirusek Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 (edytowane) Inne fimy też dają 30 dni gwaracji na pixele np: LG :lol: tak ?? to fajnie :) a mógłbyś mi dać linka do treści takiej gwarancji, bo nie mogę znaleźć... ?? Edytowane 5 Maja 2007 przez wirusek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??!! Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 tak ?? to fajnie :) a mógłbyś mi dać linka do treści takiej gwarancji, bo nie mogę znaleźć... ?? http://pl.lge.com/ir/html/ABboards.do?acti...leases_read.jsp Wracająd do meritum: w www.esc.pl na niektóre monitory dają gwarancję. Dodatkowo dają możliwość jednokrotnej wymiany monitora LCD w ciągu 3. dni od daty zakupu. Wymiany można dokonać na taki sam lub inny model monitora w takiej samej lub wyższej cenie (dopłata). http://www.esc.pl/information.php?info_id=19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 z tego co się orientowałem na bad pixy gw daje jajama i lg po tym jak u mojego kumpla wyskoczyły w ciagu 20 dni 2 brzydkie pixy nie kupił bym monitora bez,, przynajmniej zakładając że zamierzam na nim trochę popracować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...