bzykofm Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) No to mam mały dylemat :-) Po długich poszukiwaniach udalo mi się nabyć te maty No i mały problem: Z tego co zauważyłem to są one przycięte do Dragona Big Tower , a ja zaplanowałem Bravo Big Tower z racji: -wejść na przednim panelu -wetyli 120mm -bezśrubkowego montażu Tyle,że Bravo jest o 70 mm szersza (patrząc z boku :-) ),a maty trochę kosztowały. i co teraz?: Kupić Brawo i docinać(pewnie nawet może dokupić jakieś maty) czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> pomimo "wad" Dragona?Osobiście wziąłbym Brawo, ale czy kombinacja z przycinaniem nie obniży funkcjonalności mat?? Dzięki! Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez bzykofm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Jak przytniesz te maty nic się nie stanie. Możesz je spokojnie dopasować i wszystko będzie pasować, i nic nie stracą z funkcjonalności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...