modlin Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Chicałbym sobie odpalić Tony Hawka na drugim ekranie. Jak moge to zrobić ,nawet gdy ustawie telewizor jako domyslny gra mi sie uruchamia na monitorze. Jest to w ogóle wykonalne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shv Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Chicałbym sobie odpalić Tony Hawka na drugim ekranie. Jak moge to zrobić ,nawet gdy ustawie telewizor jako domyslny gra mi sie uruchamia na monitorze. Jest to w ogóle wykonalne ?ja mam na laptopie przycisk crt/lcd i moge przelaczac pomiedzy laptop/tv/laptop+tv i wszystko dziala ok sproboj wogole wylaczyc monitor tak zeby obraz nie byl sklonowany tylko zeby byl na jednym ekranie, na TV! Edytowane 29 Czerwca 2007 przez shv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 jest to wykonalne. a gdy gra odpala ci sie na monitorze to na tv co widac? podejzewam ze pulpit ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Przejrzyj to > http://www.solar.blurp.org/tvout.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...