cienias1 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 witam wszystkich , mam pytanie -jaki jest rozstaw "dziurek" w 7600gs (wersja agp) z dwoma dziurkami na pcb ? mam problem ponieważ mam maze4 na gpu , moja poprzednia karta wyzionęła ducha i chce kupić 7600gs AGP ( firmy innovision) - nie wiem czy będzie pasować :sad: :sad: :sad: dlatego pytanie - jak ktoś ma 7600gs i dwie dziurki na radiator to niech skrobnie ile mm jest między nimi LUB jak ktoś ma założonego maze4 na 7600gs to tez niech napisze :) Mój blok jest starszą wersją jak sądze - mam 2 możliwości ustawienia śrub prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=198572 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienias1 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 dzieki bardzo z tego co pomierzyłem wychodzi na to ,że starszy maze4 pasuje do kart NV z mocowaniem na 2 dziurki (80mm) w wersji AGP. Krótko mówiąc biegne po karte ;) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...