SuChyY Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Ja jestem chyba jakis dziwny... Mialem SB Live 5.1 podlaczalem glosniki od kompa i wieze wszystko smigalo jak tylko wybralem 4 glosniki. Teraz mam sound storma podlaczylem tylko wieze wszystko gra, teraz chcialem dolaczyc glosniki od kompa a tu qpa, graja tylko te z wiezy. Wieza podlaczona pod zielone wejscie, komputerowe podlaczalem i tu i tu. Uruchmialem kreatory i nic... wassup ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Nikt ? nic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Pobaw sie "na spokojnie" opcjami w soundstormie- taka konfiguracja powinna spokojnie dzialac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Ehh trzeba bylo wyciszyc mikrofon i wejscie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...