m@lys.h Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Witam wszystkich!!! Otóż jaki procesor moge maksymalnie kupić do płytki ACORP 6BX81 z chipsetem 400BX? Mam na nim zamontowaną przejściówkez slot1 na socket 370 i nie wiem jak szybki procesor moge kupic pod ten socket 370. Czy obsłuży PIII 700/256/100?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) teoretycznie obsluzy - a praktycznie, to sprawdz na stronie producenta, czy coppermine pojdzie na tej plycie? jezeli tak, to maks na ta plyte mozesz wsadzic p3/celeron ~1100mhz po zastosowaniu specjalnej przejsciowki lub BX-moda, to nawet tualatin 1400mhz powinien na niej zabanglac Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez rosolini Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@lys.h Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Racja coppermine pujdzie na tej płytce własnie znalazłem obsluży nawet 866MHz Dzięki za pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ale to jednak BX440, więc trzymałbym się procków na FSB 100Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 no ale posiada "regulacje" FSB do 150, wiec nie powinno byc problemu z dzielnikiem dla PCI ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morron Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 a oczywiscie z agp gorzej Qron zabieles 9500?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 oczywiscie - ale kazda rozsadna karta bez bulu wytrzyma ~88mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...