john_doe Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Hej! mam kolejne pytanko odnosnie kuzynki tej płyty a mianowicie MSI P6N SLI V2 ... tutajLink widać dodatkowe złącza 12v zasilania : 8 pinowe od cpu i molexa podobno zasilający karte graficzną. To 8 pinowe mam w połowie zasłonięte jakąś zaślepką, podłączyłem 4 pinowwy kabel z zasilacza. Mam pytanie czy przy GF 8800GT powinno się podłączyć dodatkowo tego molexa czy wystarczy tylko podpiąć 6 pinowe zasilanie na samej grafice? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Dodatkowy molex przydaje sie tylko przy dwoch kartach graficzntch, przy singlu nie jest potrzebny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapela Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Wie ktoś może jak jest z kompatybilnością Wolfdale i Yorkfield na tej płycie (wersji 1) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Ogólnie z serią P6N jest padaka. Ja obecnie zostałem z prockiem E8200 na półce :( i czekam na bios od MSI, a z tym widać może być ciężko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 4- rdzeniowce na 100% nie beda dzialac, Wolfdale w trakcie testow i ponoc jakos dziala (mowa o p6n), jesli o v2 niestety same zle wiadomosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techno_Boy Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 (edytowane) racja podobno wszystko śmiga, czekamy teraz na beta biosy 2.52 i 2.53 http://www.hardforum.com/showthread.php?t=...74&page=114 Edytowane 19 Marca 2008 przez Techno_Boy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techno_Boy Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Jest już nowy bios 2.5 :D http://download3.msi.com.tw/files/download...exe/7350v25.zip jest to oficjalny bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapela Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Za dużo zmian nie ma :P "- Update CPU ID" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 To update cpu w tlumaczeniu na polski oznacza ze kazdy dwu rdzeniowy procek 45czy 65nm dziala na tej plycie. Chyba o to chodzilo przeciez nic innego bios juz by nie dodal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobyskub Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ukazała się nowa wersja biosu (1.3) do płyty P6N SLI-F v.2. Sflashowałem i... działa :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...