Skocz do zawartości
Maniakalny

Alu Pot & Copper Pot

Rekomendowane odpowiedzi

GALERIA MOICH KONTENERÓW

CPU ALU POTS

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

CPU COPPER POTS

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafikaDołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika <a href="http://img247.imageshack.us/my.php?image=lucasrjv5.jpg" target="_blank">Dołączona grafikaDołączona grafika </a> Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

NB POTS

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

GPU POTS

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

SOLID POTS

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Edytowane przez Maniakalny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się pomysł z gwintem... ;]

Jak wykonany jest środek tego kontenera? Jakiś stożek?

Idzie na handel czy do użytku własnego, jak sprzedajesz to machnij cenke na PM..

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=218306

patent z gwintem od Littledevila zaczerpniety ;) zadna nowosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobi sobie człowiek kontener z alu i zaraz wszyscy robią tak samo :lol: :wink:

Spód pewnie koło 2 cm? Czyli znowu do LN2 może sie nada ale w przypadku DI lepiej tego nie zapinać.

tyle że Ci powiem że wcześniej od Ciebie miałem te rurki alu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobi sobie człowiek kontener z alu i zaraz wszyscy robią tak samo :lol: :wink:

Ja rozumiem, ze żart, ale to już nie jest śmieszne..... dlaczego zawsze na tym forum ludzie muszą takie coś pisać.....

Pomysł z gwintem..... słyszałem już o tym ,ale co spaw to spaw, jakoś gwint mi sie nie widzi, a już uszczelka nijak pasuje do ln2 i 'takiego' mrozu... ale.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do di pewnie i tak lepszy by był kontener z cienkim denkiem. np. taki jak ja mam 1 cm miedzi i spawana rura. Solidy to raczej do ln2 się najlepiej nadają

Zgadza się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NB POT

Nice...

Mam w domu juz jednego pota Maniakalnego... i sorry ze tak dlugo schodzi z tym testem ale jak mzoe wiesz mOJ e2140 Ma FSB WaLLa i nie mam nawet po co dawac go pod DI... chociaz dzis bede walczyl z nim i moze uda mi sei wyjsc ponad fsb = 400Mhz :P

Edytowane przez Sector19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi