Skocz do zawartości
Gość Kyniek

Nowa Seria Bloczków :)

Rekomendowane odpowiedzi

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Zablokowanie folderu to nie wszystko :P

Jakby folder był zablokowany to zapewniam Cię że byś się tam nie dostał, po prostu wrzuciłem stronę index z takim o to napisem żeby było śmieszniej :P

Edytowane przez Sajrus-World

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W bloku na CPU, to otwory rzeczywiście zrobione są na "wylot", ale w niczym to nie przeszkadza :)

BTW Według mnie warstwa niklu jest dużo ładniejsza niż w blokach Realitynet...

Edytowane przez Xtreme Addict

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co jest z tymi otworami od skręcania bloku od spodu ? bo na zdjęciu nie wygląda to najlepiej :unsure:

Istotnie - nie za ciekawie to wygląda - ale to tylko pierwsze parenaście sztuk tak ma bo fazka jest z obu stron - potem zdecydowałem iż wystarczy malutka fazka z jednaj strony ;)

BTW Według mnie warstwa niklu jest dużo ładniejsza niż w blokach Realitynet...

To wygląda na to że oszczędzają na nilkowaniu... Ja tam nie żałuję i nie szukam oszczędności kosztem jakości ;)

Taki mały newsik - niedługo będzie dostępna tańsza wersja Prison'a - non pro - początkowo miała nie być nilkowana.... ale.. jednak będzie ;) Jakość nilkowania równie wysoka - lecz spód nie będzie polerowany - tydzlko magnesówka

Edytowane przez Kyniek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Istotnie - nie za ciekawie to wygląda - ale to tylko pierwsze parenaście sztuk tak ma bo fazka jest z obu stron - potem zdecydowałem iż wystarczy malutka fazka z jednaj strony ;)

To wygląda na to że oszczędzają na nilkowaniu... Ja tam nie żałuję i nie szukam oszczędności kosztem jakości ;)

Taki mały newsik - niedługo będzie dostępna tańsza wersja Prison'a - non pro - początkowo miała nie być nilkowana.... ale.. jednak będzie ;) Jakość nilkowania równie wysoka - lecz spód nie będzie polerowany - tydzlko magnesówka

A mi sie wydaje ze powłoka niklu na blokach realitynet wyglada inaczej dlatego ze spody sa piaskowane

Po za tym gratuluje bloczki sa bardzo ładne B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ponoc CHROMOWALES swoje bloki? wiec warstwy sa rozne z zalozenia... no chyba ze juz nie sa chromowane a niklowane tylko? hem?

nasze dodatkowo sa piatkowane co nadaje b ladnego wygladu... ;)

co do oszczedzania...

nie masz pojecia o technologii produkcji naszych blokow to sie nie udzielaj, zajmij sie swoim poletkiem, dzialalnosc i ladne bloki to poczatek drogi... ;) zycze jak najlepiej - w koncu cos sie zaczelo dziac... bo wialo nuda na rynku ;)

P.S. bloki na nb i gpu ladne, CPU morda w morde MCS ;)

Edytowane przez samhain

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakość bloków i reklame potwierdzają kupujący a nie wytwórcy,

zgadza sie w 100%, wiec Kynkowe pierdzielenie o tym jaki jest cudny ze jak ojedyny nie zdziera a inni sa fe jest hmmm zagraniem godnym 14 letniej blondynki ;) stad moje poruszenie...

Dodatkowo gwarancja na bloki

ktora powinien dawac kazdy sprzedawca dzialajacy zgodnie z prawem na terenie UE...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heteryk nie moge zrozumiec twojej wypowiedzi , mozesz ja hmm przerobic :) ?

Przy wyborze sprzętu kierujesz sie doświadczeniem innych użytkowników a nie "kolorowej" reklamy. Przynajmniej ja tak robie

a jak TY będziesz zadowolony to i drugiemu polecisz - tu ta najskuteczniejsza reklama

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakość bloków i reklame potwierdzają kupujący

Zdziwilbys sie jakby wszystkie osoby ktore posiadaja bloki z RN mialy sie wypowiedziec w topicu tych blokach ...

Cena tez ładna:D

Podobno do tej jak Kyniek byl hołmejdowcem ? Wniosek ? To nie zlegalizowanie produkcji bylo takie drogie tylko jego marza ...

ktora powinien dawac kazdy sprzedawca dzialajacy zgodnie z prawem na terenie UE...

Jak i kazdy holmejdowiec ktory a jakiej skali sprzedaje bloki ...

Przy wyborze sprzętu kierujesz sie doświadczeniem innych użytkowników a nie "kolorowej" reklamy. Przynajmniej ja tak robie

a jak TY będziesz zadowolony to i drugiemu polecisz - tu ta najskuteczniejsza reklama

Przeczytalem 5 razy i jakos zrozumialem ... To ja z doswiadczenia ci Kynka nie polecam ... To ze teraz "zlegalizowal" swoja produkcje nie znaczy ze gowno ktore narobil w przeszlosci jeszcze nie wychodzi ...

Edytowane przez banditos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadza sie w 100%, wiec Kynkowe pierdzielenie o tym jaki jest cudny ze jak ojedyny nie zdziera a inni sa fe jest hmmm zagraniem godnym 14 letniej blondynki ;) stad moje poruszenie...

rozumiem twoje poruszenie to w końcu konkurencja :lol: . Przecież sam nie będzie pokazywał swoich niedociągnięć które zapewne są w każdym bloku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem twoje poruszenie to w końcu konkurencja :lol: .

chyba nie bardzo rozumiesz...

konkurencja jest i bardzo dobrze - rynek bez konkurencji jest nudny i powolny...

Przecież sam nie będzie pokazywał swoich niedociągnięć które zapewne są w każdym bloku

dokladnie, w kazdym robie po 7 niedociagniec i chowam je przed Toba... jesli miales jakichs z naszych produktow zapewne o tym wiesz... o ile znalazles wszystkie 7 - lacznie z niedzialajaca pozytywka w blokach na monitor...

sorry za OT...

Kyniek... nb i gpu m isie podobaja... cpu nie ;) GJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile cpu i nb co fajne to top na cpu jest wielki i za bardzo mi przypomina wielkiego msc -.-

"Rev.2.5 In Progress: F2S/Prison V3," to oznacza zmianę F2S na prison v3 ?? Wiec juz mi poleciłeś jego blok wodny. Jak zakładałem WC polecono mi Misie15go i jestem zadowolony, kupił bym kolejny blok ale cena przy wysoka i bez niklowanego spodu.

To oznacza blok ten albo ten. I prison tylko dlatego ze jestem w pewnym sensie zmuszony ... Zreszta i tak juz wylecial z mojego siga ...

Sry za oftop reszta moze pw ...

Edytowane przez banditos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Rev.2.5 In Progress: F2S/Prison V3," to oznacza zmianę F2S na prison v3 ?? Wiec juz mi poleciłeś jego blok wodny. Jak zakładałem WC polecono mi Misie15go i jestem zadowolony, kupił bym kolejny blok ale cena przy wysoka i bez niklowanego spodu.

ale o czym Ty piszesz?

ja mowie tylko ze to co pisze Kyniek ma sie nijak z prawda, a pisze o mojej produkcji, wiec chyba mam prawo wypowiedziec sie w temacie?

a co kupisz Ty jako klient jest Twoja sprawa, i sugerowac sie mozesz wszystkim co masz pod reka... czy bedzie to blok ze stajni Rn czy jakis inny ... nie jest t owazne tak na prawde - sumarycznie, wychodzi na to ze rynek klientow WC sie powieksza i oto chodzi wlansie!! Po to sorganizujemy zjazdy, po to sa watki na forach po to sa testy - by pasjonatow bylo wiecej :)

Mam nadzieje, ze teraz jasno sie wyrazilem dla Ciebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba nie bardzo rozumiesz...

konkurencja jest i bardzo dobrze - rynek bez konkurencji jest nudny i powolny...

dokladnie, w kazdym robie po 7 niedociagniec i chowam je przed Toba... jesli miales jakichs z naszych produktow zapewne o tym wiesz... o ile znalazles wszystkie 7 - lacznie z niedzialajaca pozytywka w blokach na monitor...

sorry za OT...

Twoje bloki zawsze są w 100% idealne jeśli tak twierdzisz "szanuje" twoje zdanie!

Realitynet Frost2Nb Rev2 mnie sie nie podoba, mam do tego prawo ? prosze pana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twoje bloki zawsze są w 100% idealne jeśli tak twierdzisz "szanuje" twoje zdanie!

zacytuj gdzie napisalem ze _NASZE_ bloki sa idealne?

Pana zbujeckie prawo, prosze Pana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oiii! a miałeś w ogóle jakiś blok z realitynet czy od Kyńka w rękach ? czy oceniasz na podstawie zdjęć ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zresztą nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi, chyba sam nawet tego nie rozumiesz.

Czy samhain pisze, że jego bloki są idealne ? To raczek Kyniek tak napisał o swoich... sugerując, że bloki RN są gorsze i sam leci po kosztach... czytaj ze zrozumieniem

Dziwi Cię, że zareagował ? no coż.... :lol:

Edytowane przez Jarogniew

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi