Xtreme Addict Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Na zachętę parę fotek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Jeszcze więcej fotek ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Jeszcze więcej fotek ... Ulala nie widzę tam żadnych fotek a jedynie napis Copyright by TechWorks.pl 2007 All rights reserved :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 cfaniak ;] A jak ci powiem , ze mam te fotki na dysku i je wrzuce na imagehack`a ? :D Nie no nie bede wam psuc arta ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zablokowanie folderu to nie wszystko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Hehe I tak to nie wszystkie fotki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zablokowanie folderu to nie wszystko :P Jakby folder był zablokowany to zapewniam Cię że byś się tam nie dostał, po prostu wrzuciłem stronę index z takim o to napisem żeby było śmieszniej :P Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 a co jest z tymi otworami od skręcania bloku od spodu ? bo na zdjęciu nie wygląda to najlepiej :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) W bloku na CPU, to otwory rzeczywiście zrobione są na "wylot", ale w niczym to nie przeszkadza :) BTW Według mnie warstwa niklu jest dużo ładniejsza niż w blokach Realitynet... Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez Xtreme Addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) a co jest z tymi otworami od skręcania bloku od spodu ? bo na zdjęciu nie wygląda to najlepiej :unsure: Istotnie - nie za ciekawie to wygląda - ale to tylko pierwsze parenaście sztuk tak ma bo fazka jest z obu stron - potem zdecydowałem iż wystarczy malutka fazka z jednaj strony ;) BTW Według mnie warstwa niklu jest dużo ładniejsza niż w blokach Realitynet... To wygląda na to że oszczędzają na nilkowaniu... Ja tam nie żałuję i nie szukam oszczędności kosztem jakości ;) Taki mały newsik - niedługo będzie dostępna tańsza wersja Prison'a - non pro - początkowo miała nie być nilkowana.... ale.. jednak będzie ;) Jakość nilkowania równie wysoka - lecz spód nie będzie polerowany - tydzlko magnesówka Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez Kyniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Istotnie - nie za ciekawie to wygląda - ale to tylko pierwsze parenaście sztuk tak ma bo fazka jest z obu stron - potem zdecydowałem iż wystarczy malutka fazka z jednaj strony ;) To wygląda na to że oszczędzają na nilkowaniu... Ja tam nie żałuję i nie szukam oszczędności kosztem jakości ;) Taki mały newsik - niedługo będzie dostępna tańsza wersja Prison'a - non pro - początkowo miała nie być nilkowana.... ale.. jednak będzie ;) Jakość nilkowania równie wysoka - lecz spód nie będzie polerowany - tydzlko magnesówka A mi sie wydaje ze powłoka niklu na blokach realitynet wyglada inaczej dlatego ze spody sa piaskowane Po za tym gratuluje bloczki sa bardzo ładne B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 To wygląda na to że oszczędzają na nilkowaniu... Ja tam nie żałuję i nie szukam oszczędności kosztem jakości ;) Jak patrze na mojego f2s (a jak;P) i Channel'a to jednak trochę brakuje temu drugiemu do frosta, jeśli chodzi o jakość ;) imo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) To wygląda na to że oszczędzają na nilkowaniu... Ja tam nie żałuję i nie szukam oszczędności kosztem jakości ;) ponoc CHROMOWALES swoje bloki? wiec warstwy sa rozne z zalozenia... no chyba ze juz nie sa chromowane a niklowane tylko? hem? nasze dodatkowo sa piatkowane co nadaje b ladnego wygladu... ;) co do oszczedzania... nie masz pojecia o technologii produkcji naszych blokow to sie nie udzielaj, zajmij sie swoim poletkiem, dzialalnosc i ladne bloki to poczatek drogi... ;) zycze jak najlepiej - w koncu cos sie zaczelo dziac... bo wialo nuda na rynku ;) P.S. bloki na nb i gpu ladne, CPU morda w morde MCS ;) Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeretyK Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 jakość bloków i reklame potwierdzają kupujący a nie wytwórcy, wystarczy zobaczyć ile osób już z zachwytu wstawiło zdjęcia w tym temacie. Dodatkowo gwarancja na bloki wiec nikt nie powie żeby kupować bloki "firmowe" Cena tez ładna:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 jakość bloków i reklame potwierdzają kupujący a nie wytwórcy, zgadza sie w 100%, wiec Kynkowe pierdzielenie o tym jaki jest cudny ze jak ojedyny nie zdziera a inni sa fe jest hmmm zagraniem godnym 14 letniej blondynki ;) stad moje poruszenie... Dodatkowo gwarancja na bloki ktora powinien dawac kazdy sprzedawca dzialajacy zgodnie z prawem na terenie UE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeretyK Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Heteryk nie moge zrozumiec twojej wypowiedzi , mozesz ja hmm przerobic :) ? Przy wyborze sprzętu kierujesz sie doświadczeniem innych użytkowników a nie "kolorowej" reklamy. Przynajmniej ja tak robie a jak TY będziesz zadowolony to i drugiemu polecisz - tu ta najskuteczniejsza reklama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) jakość bloków i reklame potwierdzają kupującyZdziwilbys sie jakby wszystkie osoby ktore posiadaja bloki z RN mialy sie wypowiedziec w topicu tych blokach ... Cena tez ładna:D Podobno do tej jak Kyniek byl hołmejdowcem ? Wniosek ? To nie zlegalizowanie produkcji bylo takie drogie tylko jego marza ... ktora powinien dawac kazdy sprzedawca dzialajacy zgodnie z prawem na terenie UE... Jak i kazdy holmejdowiec ktory a jakiej skali sprzedaje bloki ... Przy wyborze sprzętu kierujesz sie doświadczeniem innych użytkowników a nie "kolorowej" reklamy. Przynajmniej ja tak robie a jak TY będziesz zadowolony to i drugiemu polecisz - tu ta najskuteczniejsza reklama Przeczytalem 5 razy i jakos zrozumialem ... To ja z doswiadczenia ci Kynka nie polecam ... To ze teraz "zlegalizowal" swoja produkcje nie znaczy ze gowno ktore narobil w przeszlosci jeszcze nie wychodzi ... Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez banditos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeretyK Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 zgadza sie w 100%, wiec Kynkowe pierdzielenie o tym jaki jest cudny ze jak ojedyny nie zdziera a inni sa fe jest hmmm zagraniem godnym 14 letniej blondynki ;) stad moje poruszenie... ktora powinien dawac kazdy sprzedawca dzialajacy zgodnie z prawem na terenie UE... rozumiem twoje poruszenie to w końcu konkurencja :lol: . Przecież sam nie będzie pokazywał swoich niedociągnięć które zapewne są w każdym bloku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 rozumiem twoje poruszenie to w końcu konkurencja :lol: . chyba nie bardzo rozumiesz... konkurencja jest i bardzo dobrze - rynek bez konkurencji jest nudny i powolny... Przecież sam nie będzie pokazywał swoich niedociągnięć które zapewne są w każdym bloku dokladnie, w kazdym robie po 7 niedociagniec i chowam je przed Toba... jesli miales jakichs z naszych produktow zapewne o tym wiesz... o ile znalazles wszystkie 7 - lacznie z niedzialajaca pozytywka w blokach na monitor... sorry za OT... Kyniek... nb i gpu m isie podobaja... cpu nie ;) GJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeretyK Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 "Rev.2.5 In Progress: F2S/Prison V3," to oznacza zmianę F2S na prison v3 ?? Wiec juz mi poleciłeś jego blok wodny. Jak zakładałem WC polecono mi Misie15go i jestem zadowolony, kupił bym kolejny blok ale cena przy wysoka i bez niklowanego spodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) Kyniek... nb i gpu m isie podobaja... cpu nie ;) GJ O ile cpu i nb co fajne to top na cpu jest wielki i za bardzo mi przypomina wielkiego msc -.- "Rev.2.5 In Progress: F2S/Prison V3," to oznacza zmianę F2S na prison v3 ?? Wiec juz mi poleciłeś jego blok wodny. Jak zakładałem WC polecono mi Misie15go i jestem zadowolony, kupił bym kolejny blok ale cena przy wysoka i bez niklowanego spodu. To oznacza blok ten albo ten. I prison tylko dlatego ze jestem w pewnym sensie zmuszony ... Zreszta i tak juz wylecial z mojego siga ... Sry za oftop reszta moze pw ... Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez banditos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 "Rev.2.5 In Progress: F2S/Prison V3," to oznacza zmianę F2S na prison v3 ?? Wiec juz mi poleciłeś jego blok wodny. Jak zakładałem WC polecono mi Misie15go i jestem zadowolony, kupił bym kolejny blok ale cena przy wysoka i bez niklowanego spodu. ale o czym Ty piszesz? ja mowie tylko ze to co pisze Kyniek ma sie nijak z prawda, a pisze o mojej produkcji, wiec chyba mam prawo wypowiedziec sie w temacie? a co kupisz Ty jako klient jest Twoja sprawa, i sugerowac sie mozesz wszystkim co masz pod reka... czy bedzie to blok ze stajni Rn czy jakis inny ... nie jest t owazne tak na prawde - sumarycznie, wychodzi na to ze rynek klientow WC sie powieksza i oto chodzi wlansie!! Po to sorganizujemy zjazdy, po to sa watki na forach po to sa testy - by pasjonatow bylo wiecej :) Mam nadzieje, ze teraz jasno sie wyrazilem dla Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeretyK Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 chyba nie bardzo rozumiesz... konkurencja jest i bardzo dobrze - rynek bez konkurencji jest nudny i powolny... dokladnie, w kazdym robie po 7 niedociagniec i chowam je przed Toba... jesli miales jakichs z naszych produktow zapewne o tym wiesz... o ile znalazles wszystkie 7 - lacznie z niedzialajaca pozytywka w blokach na monitor... sorry za OT... Kyniek... nb i gpu m isie podobaja... cpu nie ;) GJ Twoje bloki zawsze są w 100% idealne jeśli tak twierdzisz "szanuje" twoje zdanie! Realitynet Frost2Nb Rev2 mnie sie nie podoba, mam do tego prawo ? prosze pana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Twoje bloki zawsze są w 100% idealne jeśli tak twierdzisz "szanuje" twoje zdanie! zacytuj gdzie napisalem ze _NASZE_ bloki sa idealne? Realitynet Frost2Nb Rev2 mnie sie nie podoba, mam do tego prawo ? prosze pana Pana zbujeckie prawo, prosze Pana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Realitynet Frost2Nb Rev2 mnie sie nie podoba, mam do tego prawo ? prosze pana Ktos wspomnial ze nie masz ? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeretyK Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Wracając do tematu czekam jeszcze na bloki chłodzące sekcje zasilania płyty Asus P5W64 WS :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Kyniek myslales nad jakims logo firmowym na topie? pewnie by ladnie wygladalo i sie przyjelo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Kyniek myslales nad jakims logo firmowym na topie? pewnie by ladnie wygladalo i sie przyjelo :) I w jakis sposob urozmaicilo ten wielki czarny brzydki top na cpu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) Realitynet Frost2Nb Rev2 mnie sie nie podoba, mam do tego prawo ? prosze pana oiii! a miałeś w ogóle jakiś blok z realitynet czy od Kyńka w rękach ? czy oceniasz na podstawie zdjęć ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Zresztą nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi, chyba sam nawet tego nie rozumiesz. Czy samhain pisze, że jego bloki są idealne ? To raczek Kyniek tak napisał o swoich... sugerując, że bloki RN są gorsze i sam leci po kosztach... czytaj ze zrozumieniem Dziwi Cię, że zareagował ? no coż.... :lol: Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Wracając do tematu czekam jeszcze na bloki chłodzące sekcje zasilania płyty Asus P5W64 WS :mur:A jak chciabyś je tam jeszcze zamontować, jeśli koło górnej sekcji nie ma otworów? Na kleik tudzież inną taśmę...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...