Bartolomius Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Nie wydaje mi się, żeby opisy na aukcjach Kyńka były zerżnięte z aukcji RN. Kolor jest niby ten sam, ale opisów samhainowi nie robi uczeń podstawówki... UWAGA UWAGA!! Cena Promocyjna 99zł - jak długo będzie nie wiem ;) warto korzystać już teraz ;)Dobry "marketing" nie jest zły :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Drogi Kyńku - czy jest szansa na zakup MNP Channel V3, w wersji z NK12 ? (rozumiem że Twoja skrzynka PM jest przepełniona i dlatego nie odpowiadasz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Cześć - Channel jest z NK12 - nie ma problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 już spiesze z wyjaśnieniami... wyblakł TOP od NB w miejscu gdzie borygo miało z nim kontakt... gdy zmieniałem złączki była pewna nieszczelność i trochę wyciekło górą (poza budą oczywiście :P) więc to jest miejscami jaśniejszy .. po rozkręceniu mam śmieszne jasne okręgi wokoło [tak jak kanały w chanelu].. później zrobiłem test tzn zanurzyłem sam top w borygo [tym samym co poprzednio] i top nie rozjaśnił się:/ ale było widać jakby barwnik odchodził :( fotkę chcecie? nie wiem czy to wina że alu skręcone było z miedzią ale przecież to jest niklowane a alu anodyzowane... Bardzo prosze, z ciekawosci jak to wyglada... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Nie wydaje mi się, żeby opisy na aukcjach Kyńka były zerżnięte z aukcji RN. Kolor jest niby ten sam, ale opisów samhainowi nie robi uczeń podstawówki...Aukcje wyglądają po prostu źle, nie ma np. informacji na temat wagi bloku, poza tym rozmiar czcionki jak dla ślepych brzydkie fotki i wysoka jakoś bloków....n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeretyK Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 do mnie dotarł blok na nb z mocowaniem haczykowym i tak mnie zachwycił ze na SB juz w drodze :P Co do jakości jes to mój pierwszy blok od Kynkia i nie narzekam - wykonany z precyzja zegarmistrza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 (edytowane) Aukcje wyglądają po prostu źle, nie ma np. informacji na temat wagi bloku, poza tym rozmiar czcionki jak dla ślepych brzydkie fotki i wysoka jakoś bloków....n/c hehe a bywa, że w opisie jest cena promocyjna a taka nie jest .... Edytowane 24 Kwietnia 2007 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 @HeretyK: mógłbyś pokazać jak Channel "wygląda" na płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 do mnie dotarł blok na nb z mocowaniem haczykowym i tak mnie zachwycił ze na SB juz w drodze :P Co do jakości jes to mój pierwszy blok od Kynkia i nie narzekam - wykonany z precyzja zegarmistrzafotki plizzz ,szczególnie ze masz "moją" płytę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeretyK Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zbyt wiele nauki nie pozwoliło mi na montaż bloku i jeszcze jutro powinien dotrzeć drugi na SB i radiatory na sekcje zasilania to wtedy wszystko za jednym zamachem zmontuje no i jeszcze karta x1900gt może dojdzie wiec czeka mnie dużo pracy a nie chce spieszyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam35 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 To jak panowie napisze ktoś jaka jest wysokość pinów i czy taki blok zda egzamin na Bartonie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeretyK Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 dzisiaj dotarł drugi blok Niestety montaż dopiero w piątek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Jest tutaj może jakiś posiadacz Prisona od Kyńka i SD @ 3Ghz @ ~1.35v ? Jeśli tak to prosiłbym o podanie temp w idle/stresie. Temp CPU + temp wody w obu przypadkach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Jak to jest z gwara u kynka czy jak blok wyleje, i będzie to ewidentnie wina złej produkcji bloku (ta nowa seria) to kyniek zwraca kase za uszkodzony sprzęt, czy tylko blok nowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zwraca pieniądze za uwalony sprzęt @ Misyo Nie będę tego komentował. Powiem tylko, że jest to test tylko bloczka Kynka, a nie porownanie Prison vs F2S. Nie dalem zadnego opisu F2S, zadnej fotki itp. A co do kwestii artykul stronniczy - pokaz mi taki fragment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zwraca pieniądze za uwalony sprzętZwrot kasy w przypadku przecieku ? Hmm no ladnie, ale cos ciemno widze zwrot kasy gdy blok, ktory teoretycznie zakupilem kosztowal 100zl, a uwalil sprzet za 5000zl <_< 100% zwrotu kosztow sprzetu komp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Każdy OT = 7 dni ZPP Dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeretyK Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zdjecie co prawda z telefonu ale blok jest b.dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...