Skocz do zawartości
Gość Kyniek

Nowa Seria Bloczków :)

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wydaje mi się, żeby opisy na aukcjach Kyńka były zerżnięte z aukcji RN. Kolor jest niby ten sam, ale opisów samhainowi nie robi uczeń podstawówki...

UWAGA UWAGA!! Cena Promocyjna 99zł - jak długo będzie nie wiem ;) warto korzystać już teraz ;)

Dobry "marketing" nie jest zły :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już spiesze z wyjaśnieniami... wyblakł TOP od NB w miejscu gdzie borygo miało z nim kontakt... gdy zmieniałem złączki była pewna nieszczelność i trochę wyciekło górą (poza budą oczywiście :P) więc to jest miejscami jaśniejszy .. po rozkręceniu mam śmieszne jasne okręgi wokoło [tak jak kanały w chanelu].. później zrobiłem test tzn zanurzyłem sam top w borygo [tym samym co poprzednio] i top nie rozjaśnił się:/ ale było widać jakby barwnik odchodził :( fotkę chcecie? nie wiem czy to wina że alu skręcone było z miedzią ale przecież to jest niklowane a alu anodyzowane...

Bardzo prosze, z ciekawosci jak to wyglada... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wydaje mi się, żeby opisy na aukcjach Kyńka były zerżnięte z aukcji RN. Kolor jest niby ten sam, ale opisów samhainowi nie robi uczeń podstawówki...

Aukcje wyglądają po prostu źle, nie ma np. informacji na temat wagi bloku, poza tym rozmiar czcionki jak dla ślepych brzydkie fotki i wysoka jakoś bloków....n/c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aukcje wyglądają po prostu źle, nie ma np. informacji na temat wagi bloku, poza tym rozmiar czcionki jak dla ślepych brzydkie fotki i wysoka jakoś bloków....n/c

hehe a bywa, że w opisie jest cena promocyjna a taka nie jest ....

Edytowane przez yotomeczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do mnie dotarł blok na nb z mocowaniem haczykowym i tak mnie zachwycił ze na SB juz w drodze :P Co do jakości jes to mój pierwszy blok od Kynkia i nie narzekam - wykonany z precyzja zegarmistrza

fotki plizzz ,szczególnie ze masz "moją" płytę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbyt wiele nauki nie pozwoliło mi na montaż bloku i jeszcze jutro powinien dotrzeć drugi na SB i radiatory na sekcje zasilania to wtedy wszystko za jednym zamachem zmontuje no i jeszcze karta x1900gt może dojdzie wiec czeka mnie dużo pracy a nie chce spieszyć. :damage_wall:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwraca pieniądze za uwalony sprzęt

@ Misyo

Nie będę tego komentował. Powiem tylko, że jest to test tylko bloczka Kynka, a nie porownanie Prison vs F2S. Nie dalem zadnego opisu F2S, zadnej fotki itp. A co do kwestii artykul stronniczy - pokaz mi taki fragment

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi