Kanghoy Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 no wlasnie... mam problem... sciagalem juz rozne capture drivery... w koncu znalazlem te co trzeba bylo i bylo ok,ale zmieniłem płytke z MSI na tego abita i amen ;/ nie chodzą...moze ktos dac jakiegos linka ??? Pewnego !! Bo modem mam...będe bardzow wzdieczny. PS. qrde troche NTB,ale niech juz zostanie =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 nobody helps me?? ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinM Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 jedyne doświadczenie jakie miałem z tuneremTV i winxp jest takie że nie działa. po testowych próbach zostało w98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 hmm masz ta sama plyte glowna... qrde na MSI działało ;( qrna to chyba tego wina!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Warto poeksperymentować i przekładać tuner do innych PCI. U mnie na Abit tuner chodził tylko w jednym z wszystkich możliwych układów kart PCI. Najlepiej zacząć od złącza najdalej odsuniętego od grafiki i jechać w górę. PS. Co to za model tego PixelView. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 ja mam takie stery co dzialaja bez problemow, tylko musze je znalesc :( wyslij mi maila swojego na maybach@poczta.wp.pl to ci odesle lub zapodam linka (jak je znajde ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 maybach: do jakiego pv masz te sterki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Capture sa chyba do wszystkich pixeli takie same.... eee moze nie? ;) mail kanghoy@tenbit.pl ;/ ale tam malo wchodzi na ta krzynke ;/... na pudelku mam napisane Play TV PRO RC =] jak trzeba jakies dokladniejsze dane odnoscnie modelu to poszukam =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 qfa, ja sukam do pv 878+ werja 4e z obsługą tego dziwnego web cama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 mongothealien Gdzie to sie sprawdza??? ten model??? Bo kurna pamietam,ze kiedys mialem nazwe w stylu zapisu takim jak ty podales...ale nie iwem gdzie to znalazlem ;/ a czasu zbytnio nie mam... ;) zeby znowu szukac jak glupi ;) wiec moze jakies namiary? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 musisz kompa otworzyć i na karcie tv masz ten numerek to chyba najpewniejszy sposób, bo winda jak zwykle pisze "po swojemu" :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 moje goowno to dokładnie: PV-BT878P+ rev. 4E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Model PV-BT878P+ (REV.9D) ;) dobra co z tymi capturami??? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 9d jest dość popularny, więc myślę, że najlepszy będzie ruski JTV - poszukaj na google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_marian_ Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 sprobuj tych: http://www.iulabs.com/ http://btwincap.sourceforge.net/ http://ivus.tele-kom.ru/ -- pozdrowka, kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...