meynard Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Moj komp staje na chwilke (10-15s) podczas pokazywania drugiego obrazka windows.Co moze byc tego przyczyna. konfig Asus TUSL2-C,cel800,Baracuda IV 40 Gb,Ge Force 2 MX ,modem Zoltrix Spirit,Siecowaka Acorp A-970,Sound Blaster PCi64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Też mam coś takiego.Kiedy w Biosie wyłącze oba CDRomy, zostawie sam dysk i włączw mu Enchanced ATAPI Performance to Windows już się nie zatrzymuje.Szkoda tylko że CDRomy tego nie obsługują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 I wylacz we Wlasciwosciach:System poszukiwanie nowej stacji dyskow przy starcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Z mojego doswiadczenia takie cos powoduje karta sieciowa. Problem znika w windowsach z serii NT (XP, 2000) Wyjmij siecówke i sprawdz czy jest tak u ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Z mojego doswiadczenia takie cos powoduje karta sieciowa. Problem znika w windowsach z serii NT (XP, 2000) Wyjmij siecówke i sprawdz czy jest tak u ciebie. jasne... oczywiście... jakbyś nie wiedział problem długiego startowania win 98 polega na wyszukiwaniu komputerów w sieci , ale można go wyeliminować poprzez stałe zapisanie zasobów sieciowych - i wtedy startuje normalnie (bez przerwy) i wcale nie jest do tego potrzebny 2k/xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Gdzie ustawia się te ,,Stałe zasoby sieciowe,,? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Gdzie ustawia się te ,,Stałe zasoby sieciowe,,? Wpisujesz dowolny adres swojego kompa np Adres IP 192.168.0.0 Maska podsieci 255.255.255.255.0 i po krzyku POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meynard Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Ja mam taj ustawione znaczy adres i maske a mimo to dlugo sie laduje. A sieciowki na razie nie wyjmowalem ale sprobuje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Ja mam taj ustawione znaczy adres i maske a mimo to dlugo sie laduje. A sieciowki na razie nie wyjmowalem ale sprobuje . No to wtedy zobaczymy czy to karta sieciowa i kto mial racje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meynard Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Wyjolem siecowke i to samo czy jedyna opcja to zmiana systemu na 2000 lub XP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Wyjolem siecowke i to samo czy jedyna opcja to zmiana systemu na 2000 lub XP ? No to ja juz nie wiem :oops: Ale spróbuj, chodz wydaje mi sie ze przyczyna lezy w czyms innym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...