seba1983 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 witam chciałem troche zmoidernizować swój komputer myślałem nad dodaniem 1 Gb pamięci oraz wymianie procesora czy taka wymiana się opłaca tzn czy odczuje jakąś różnice głównie w grach czy lepiej poczekać i wymienić z czasem procka płyte i pamięci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 to zalezy na jakich taktowaniach masz teraz Athlona :) San diego powinien sie krecic w granicach 3GHz - powinien, to nie oznacza, ze musi ;) Mysle, ze jesli Athlon jest puszczony na 2.5GHz to przy tej grafice nie odczujesz wiekszego wzrostu wydajnosci. Lepiej skladac kaske i potem cos nowszego kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 widze ze dmuchanie masz nienajgorsze, imho, poszukaj czegos z selekcji z allegro co idzie okolo 3ghz nie powinno ci grafy hamowac i powinno wystarczyc "na jakis czas" jesli masz kasy za dużo to tylko c2d powinno cie interesowac (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Nie lepiej zamiast c2d zmienic 7600 na 7900 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Nie lepiej zamiast c2d zmienic 7600 na 7900 :/mysle ze jego 76 jest w tym monecie hamowane przez procka, 79 to sie pewnie obrazi na dobre, ze se posmigac nie moze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Raczej na coś z serii 8xxx ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 ja na twoim miejscu bym zbieral kase lub zmienil grafe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1983 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 witam dziekuje za odpowiedz moj problem z procesorem polega na tym ze nie moge go podkrecic wyzej niz 2025 bo inaczej komp nie wstaje no chyba ze to jest wina pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 zmniejsz taktowanie ramu poprzez zmiane dzielnika. daj inny mnoznik htt (np x3) . Wieksze napiecie na procka? Mozliwosci jest wiele :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruonim Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 mysle ze jego 76 jest w tym monecie hamowane przez procka, 79 to sie pewnie obrazi na dobre, ze se posmigac nie moze ;)nie jest hamowane. mi hamuje tylko ram 2giga musze miec. bujda zeby kupowac c2d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Mi tez hamuje tylko ram :D 2giga w moim przypadku tez zalatwi sprawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...