maSTHa212 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Dopiero co skończyłem HoF, a producent zapowiedział już premierę następnego dodatku. Tribes Of The East, bo tak sie bedzie nazywac, przyniesie oczywiscie kontunuacje fabuly a takze nowa frakcje: Orkowie. Poza tym dojdzie opcja alternatywnego upgradu KAZDEJ jednostki z grze dzieki czemu bedziemy miec do dyspozycji az 170 typow!!! (ok. 120 w H3, bez dodatkow). Co ciekawe dodatek nie bedzie wymagac podstawki. Termin ukazania sie do jesien 2007. Coz moge rzec, tylko czekac!! :D Pare screenow : Fajnie sie to prezentuje, jeszcze nie jezdzilem na bawole ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wyglada spoko, tylko... to sa orkowie czy Indianie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wyglada spoko, tylko... to sa orkowie czy Indianie? ;)Orkowie. ;) Twórcy inaczej wyobrazili sobie i czarne elfy, i jak widać orków (co widać na screenach). Inaczej niż w tradycyjnym fantasy... A sam dodatek zapowiada się ciekawie. Nie wymaga podstawki... Tylko teraz niewiadomo, czy będzie też w to włączony zamek krasnoludów. :? Teoretycznie tak, bo jakby miała się toczyć dalej fabuła? No cóż, trzeba czekać do jesieni. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 A mnie ciekawi ten alternatywny sposób rozwoju jednostek (pewnie coś a'la HOMM 4).IMHO był to nietrafiony pomysł , zobaczymy jak będzie tym razem.Zgodnie z tradycją jeden dodatek jeden zamek , a więc w myśl pokemonów "musisz mieć je wszystkie !!" :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Twórcy inaczej wyobrazili sobie i czarne elfy, i jak widać orków (co widać na screenach). Inaczej niż w tradycyjnym fantasy...Dark Elfy sa zywcem zerzniete z Warhammera Fantasy Battle ;) Jedyna roznica, ze siedza pod ziemia, a nie na powierzchni (skad my to znamy... czyzby D&D? ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ja jeszcze cały czas gram w HoMM5 + HoF, a tu kolejne kilkadziesiąt godzin dodatkowej gry :) Trochę te jednostki takie... dzikie :huh: Zgadzam się z costim przypominają mi bardziej Indian niż, orków, może jeszcze to dopracują. Co do alternatywnego upgradu to myślę, że chodzi o to, że każda jednostka będzie miała 2 inne postacie na wyższym poziomie :) Aczkolwiek, brzmi to enigmatycznie i z niecierpliwością czekam na następnego newsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) Nie wiem kiedy "wrzucili" do sklepu, ale na gram.pl sa juz pre-ordery TotE. Cena 49 PLN wydaje mi sie calkiem atrakcyjna. edit. Klamie, spojrzalem na cene przed zalogowaniem. Ja mam za 39. Edytowane 24 Września 2007 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Sory za posta pod postem, ale pomyslalem ze wrzuce. Na forum Heroes Community sa zdjecia alternatywnych upgradow i pare innych ciekawostek z nadchodzacego dodatku. Poza tym concept arty i foty jednostek Orków, centaurzy i cyklop miazdzy. http://heroescommunity.com/viewthread.php3...mp;pagenumber=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Demo: http://www.fileplanet.com/180397/180000/fi...f-The-East-Demo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) Ja juz gralem, lezy tez na neostrada.pl I juz wiem, ze Centaurzy to bedzie fajna jednostka :D Poza tym stary, dobry H5. Inna sprawa, ze grajac w demo po ang ma sie dobre porownanie do tego jak w PL wersji jest marnie zrobiony dubing :( Edytowane 1 Października 2007 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 nie wiem czy ktos w to gra , ale mam problem z ostatnia misja w grze ... po zdobyciu wszystkich kopalni , pojawia sie krasnolud i atakuje zamek demonow , jak przejsc te cholerna bitwe ? tj jak zrobic zeby skubussy( czy jak je sie tam zwie ) nie hipnotyzowaly mi wladcy burz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 w hirosach w ostatniej misji pojawia sie ciekawa postac [; » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « OBCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinobi Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Gralem u kolegi, wkrecilismy sie w ten dodatek naprawde niezle wyglada, dodaje cos nowego do samej gry, faktycznie jest lepsza grafika no i Orkowie sa niezli, ale dosc trudna rasa, bez magi to jak bez jednej reki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) gra jest swietna, juz od tygodni skutecznie pochlania moj czas :D Edytowane 20 Marca 2008 przez -mess- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stjepan666 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Też gram, orkowie mi się bardzo podobają btw moja ulubiona rasa z RPG. Nie ma tych błędów co w podstawce i jest więcej zamków, artefaktów, artefakty łączone jak W HoM&M 3. To jest to. Duży powrót do trójki z niektórymi aspektami z czwórki które są fajnie dobrane do reszty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Witam Mam problem - mianowicie przy przechodzeniu z misji 2 do 3 (kampania nekra) komputer odmówił posłuszeństwa i wyzerowało mi campaign.sav. I teraz po załadowaniu sejwa i ukończeniu misji ponowanie wywala mnie do głównego menu zamiast przejść do kolejnej misji .... Poratowałby mnie któryś campaign.sav (żeby tylko był dostęp do misji 4 kampanii nekra - Bestie i kości). Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Panowie, ma ktos zapisana gre z odblokowanymi wszystkimi kampaniami? Zostaly mi 2 ostatnie misje, ostatniej kampanii czyli sam koniec gry. Poratuje ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...