zulik_ Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Witam. Robiłem dziś porządki w rejestrze i po nich(a może to tylko zbieg okoliczności :D ) podczas startu zaczął włączać się scandisk dla jednego z dysków bo "wykrył niespójność danych". Nie jest to dysk systemowy i w rejestrze nie grzebałem raczej z rzeczami z nim związanymi no ale... Pomimo że scandisk nic nie wykrywa to włącza się cały czas co troche denerwuje. Da się coś z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon$ Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Jaki masz sys i która partycja :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Jaki masz sys i która partycja :-| Xp SP2. Partycja D: czyli jakby licząc po kolei druga po systemowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon$ Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 W wierszu poleceń wpisz fsutil dirty query D: następnie Wpisz w wierszu poleceń " chkdsk D: /f " Po uruchomieniu polecenia może się pojawić: " Program CHKDSK nie może działać, ponieważ wolumin jest używany przez inny proces.Można uruchomić program CHKDSK po uprzedniej dezinstalacji woluminu.Czy chcesz wymusić dezinstalacje tego woluminu?(T/N) wpisz T To powinno pomóc :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Dzięki, zrobiłem jak mówiłeś i działa wszystko jak trzeba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...