djsilence Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Świetny link :) Ja też się dołącze do narzekania na CDA... Ja nie widzę w tytule tematu "TOPIC NARZEKANIA NA CDA." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Ja nie widzę w tytule tematu "TOPIC NARZEKANIA NA CDA."Owszem, ale jakby nie patrzeć, narzekanie wlicza się również w dyskusję. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadEye Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 @Saver Kiedyś kupowałem Play'a, pismo świetne, ale cena i te gry, które tam dają to żenada. Szkoda mi było 13zeta na samą gazetę. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) @Saver Kiedyś kupowałem Play'a, pismo świetne, ale cena i te gry, które tam dają to żenada. Szkoda mi było 13zeta na samą gazetę. ;/ Owszem , niemało 13 zeta ;) Ale takich gazet jak Play nie kupuje się dla płytek tylko dla klimatu B-) Jestem sklonny dołożyc te parę zł i poczytać konkretne i dowcipne teksty. Zamiast się denerwować,czytając teksty dla 15 latków w CDA :P A co do ceny to zawsze możesz wykupić prenumeratę ;) Będzie taniej :P Edytowane 7 Maja 2007 przez SAVER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadEye Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Mnie niestety na 60stron klimatu za 13zeta nie stać. Może to też wina tego, że w żadne gry z gazet nie gram. Moje marzenie jest takie: 100stronnicowy Play bez płyt za około 5zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...