ietas>> Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) siemkaposzukuje programu do katalogowania danych tzn to co mam na plytach itd.- http://videotek.republika.plzebym nie porzeszukiwal wszytskich plyt jak mi cos potzrebne tylko zeby spr. na ktorej to jest Edytowane 13 Października 2014 przez mietas>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvin Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 siemka poszukuje programu do katalogowania danych tzn to co mam na plytach itd. zebym nie porzeszukiwal wszytskich plyt jak mi cos potzrebne tylko zeby spr. na ktorej to jest Advanced Disk Catalog - polecam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Kup sobie pudełka albo koperty i wypisz listę plików :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Kup sobie pudełka albo koperty i wypisz listę plików :) To przykozaczyleś hehehehehe........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) Katalog CD. Kiedyś dołączany do CD Chipa. Malutki, szybki i nie wymagający instalacji. Jedyny minus to to, że nie zapamiętuje pozycji okna. Trudno znaleźć, jak co to pisz na PW. edit: http://d.turboupload.com/d/1690739/Katalog_CD_2.51.zip.html Edytowane 7 Kwietnia 2007 przez deserted Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 nie rozumiem co to jest to zapamietywanie pozycji okna??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) Za każdym razem uruchamia sie w pełnym oknie... niby nic, ale czasami przeszkadza. "Zauważyłem" że wtyczka wcxCat_CatalogMaker do Total Commandera jest jeszcze lepsza niż te dodatkowe programy. Edytowane 8 Kwietnia 2007 przez deserted Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 tylko WhereIsIt! jak na razie kilka TB i radzi sobie pieknie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...