ZONK000 OC Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Witam Tydzień niecały po formacie zaczęły się dziać takie myki, że w niektórych momentach klawiatura wariuje i „stawia” inne znaki mianowicie na przykład zamiast ; wpisuje ł z wpisuje y , wpisuje ą Tak jakbym inne klawisze klikał- trwa to kilkanaście sekund i znowu działa poprawnie. Dzieje się to dość często i to zazwyczaj jak gram w jakieś gry albo pisze na tlenie. Co dziwniejsze nigdy się to nie dzieje na przykład w Wordzie i to mnie dziwi bo wynika z tego że to nie wina klawiatury tylko jakby systemu czy coś. Może ktoś się spotkał już z takim problemem i mógłby mi pomóc ;) Z góry wielkie THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Start->Panel sterowania->Ustawienia regionalne i językowe->Języki->Szczegóły Usuń wszystkie języki oprócz Polski (programisty) i naciśnij Zastosuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZONK000 OC Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 masz u mnie duże piwo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...