endo01 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) Mam problem z przywróceniem systemu Win XP Home Edition w lapku Asus A6M-Q035H. Za każdym razem gdy próbuje go przywrócić z Recovery CD czy z ukrytej partycji na hdd to instalacja (system jak i sterowniki instalują się poprawnie) po ponownym uruchomieniu zatrzymuje się ciągle w tym samym miejscu: screen i można czekać w nieskończoność. Co z tym fantem zrobić? :? Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez endo01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) Nie powinno być myszki na tym ekranie. Może coś nie tak ze sterownikami grafiki? Tryb awaryjny działa? Proponuję zrobić normalny format, wyłączyć przywracanie, zrobić obraz normalnym programem (np. Ghost lub jakiś darmowy - jest coś w Sieci). Na koniec ukrytą partycję wykorzystać na dane lub właśnie obraz systemu. :] Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Nie powinno być myszki na tym ekranie.? Na tym ekranie jak najbardziej powinna byc mysz. To jest program na juz uruchomionym systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 W życiu nie widziałem myszy na tym ekranie - a żyję już jakiś czas. Może dlatego, że nie bawię się myszą podczas uruchamiania systemu.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 To nie jest ekran uruchamiania, tylko ekran juz po uruchomieniu, przed uruchomieniem któregos tam etapu instalacji. c:\WINDOWS\system32\oobe\msoobe.exe /f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endo01 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Problem ogarnąłem (chociaż żałuje trochę bo tamten sposób był znacznie szybszy), olałem cały ten shit z Recovera. Sformatowałem hdd i zainstalowałem Win XP Pro z innego CD. Możliwe jest to, że taki błąd powstał przez to że płyta główna i karta Wlan była wymienia w lapku? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Mozliwe, ale raczej musiały by sie róznic od poprzednich zeby wystapil jakis bład. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...