jordan Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 witam mam problem . zrobilem dzis format dysku c i po wszystkim zainstalowalem sobie router normalnie bez problemu ale gdy chcialem go skonfigurowac na bezprzewodowy to sie pojawil klopot. wszedlem w moj komputer i menadzera urzadzen a tam nie widac zebym mial karte wifi. nie wiem dlaczego jej nie widzi skoro przed formatem dzialal na bezprzzewodowym rewelacyjnie. jesli moglibyscie mi pomoc bylbym wdzieczny. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Yyyy :blink: Ręce opadają z szelestem - tu nie ma wróżek, nikt nie wie jaki to lapek... Zresztą - forum poczytałeś ?? Użyłeś szukajki ?? Może na początek wejdź na stronkę producenta lapka i ściągnij sobie drivery do WiFi :huh: ?? Jakby Ci jeszcze coś nie latało, to też ściągnij do tego drivery... pozdrawiam sansaba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...