ilmash Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 mam lapka packard bell, easynote v7800. kupowalem we wloszech no i ofc na partycji recovery mam system w tym jezyku i reszte softu dolaczonego. i tu moje pytanie: jak do tego sie dobrac, tzn jak nagrac jej zawartosc na bootowalna najlepiej plytke dvd (mozna tak nagrac dvd-dl? bo partycja ma 4,69gb danych i nie wiem czy sie zmiesci normalnie). obecnie mam xp pro pl, widac w nim ta partycje, jest w fat32, poza tym jest o niej wpis w mbr, bo mam wybor przy uruchamianiu systemu :) szukalem na forum, ale nigdzie rozwiazania nie znalazlem(za to kilka innych ciekawych rzeczy ^^), jezeli bylo to prosze o podanie linku, btw. nie odsylac mnie do googli, bo tam tez sprawdzalem, chyba, ze szukalem w zlych miejscach ;] z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Najprawdopodobniej na tej partycji powinien byc programik dzieki któremu nagrasz tą partycję na dvd. Musisz odpalić tego oryginalnego windowsa i poszukać tam tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...