dem Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Tutaj, "delikatnie" pojechali z ceną :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Tutaj, "delikatnie" pojechali z ceną :blink: To nie jest dolar amerykanski tylko nowozelandzki. Zobacz sobie koncowke jaka jest: http://www.playtech.co.nz/product.php?action=showdetail&id=3406 cena 525 *2,0477= 1075 pln Nowa Zelandia dolar 1 NZD 2,0477pln Plyta zapowiada sie bardzo ciekawie zobaczymy tylko cene u nas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Osobiscie, liczę na cenę poniżej tysiąca. Ale pewnie się przeliczę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 1075zł w Nowej Zelandii no to u nas pewnie z 1,2k na dzień dobry jak nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierek Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) dystrybutor ntt + jeden z najwiekszych vatów na swiecie? ~1300jak nic a wydawałoby sie ze to LT tylko... a pozatym kiedy te mobki do ans przypłyną? hihi (pytanie retoryczne) tak maryłem o tym mobku i bede musiałsie obejsc smakiem z marnym a zarazem fajnym gigabajten 680 ds4 życie.... Edytowane 8 Maja 2007 przez Gierek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlphaHeX Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 dystrybutor ntt + jeden z najwiekszych vatów na swiecie? ~1300jak nic a wydawałoby sie ze to LT tylko... a pozatym kiedy te mobki do ans przypłyną? hihi (pytanie retoryczne) tak maryłem o tym mobku i bede musiałsie obejsc smakiem z marnym a zarazem fajnym gigabajten 680 ds4 życie.... No zawsze można kupić u sąsiadów :) http://www.hpm-computer.de/hardware/mainbo...0iltslit2r.html Po dzisiejszym kursie + przesyłka wychodzi ~1030 PLN :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 No zawsze można kupić u sąsiadów :) http://www.hpm-computer.de/hardware/mainbo...0iltslit2r.html Po dzisiejszym kursie + przesyłka wychodzi ~1030 PLN :) No DE już stosunkowo blisko PL tak więc na dniach powinno zawitać i do naszych sklepików ;) Co nie ukrywam jest bardzo radosna (dla mnie) wiadomością :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 tylko 1030 to i tak duzo, za ta sume kupisz juz spokojnie cos na 680i np EVGA Premium, mi wczoraj proponowali 900zl za Evga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 tylko 1030 to i tak duzo, za ta sume kupisz juz spokojnie cos na 680i np EVGA Premium, mi wczoraj proponowali 900zl za Evga ale EVGA moze sie schowac przy DFI, sory, ale taka prawda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 No i wszyscy mają pełne portki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 No i wszyscy mają pełne portki ;)czemu pelne portki?z powodu tego że EVGA lubi palic pamieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) Z tego powodu, że jest dostępna nowa DFI, która jak się okaże za 2 miechy, nie będzie obsługiwała nowych procków (Peryn i te sprawy) lub coś w ten deseń :wink: ? Edytowane 9 Maja 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Z tego powodu, że jest dostępna nowa DFI, która jak się okaże za 2 miechy, nie będzie obsługiwała nowych procków (Peryn i te sprawy) lub coś w ten deseń :wink: ?no wiesz, DFI sie zbytnio nie śpieszylo :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 to ja se poczekam na małą obniżkę cen ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlphaHeX Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 No DE już stosunkowo blisko PL tak więc na dniach powinno zawitać i do naszych sklepików ;) Co nie ukrywam jest bardzo radosna (dla mnie) wiadomością :rolleyes: Wysyłka tej płyty do naszego pięknego kraju jest planowana na 18-tego Maja. NTT niestety nie ustaliło jeszcze jej ceny :( Sugerowana przez DFI cena (street price) to 295 USD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Wysyłka tej płyty do naszego pięknego kraju jest planowana na 18-tego Maja. NTT niestety nie ustaliło jeszcze jej ceny :( Sugerowana przez DFI cena (street price) to 295 USD :)taka cena to już jest do przyjęcia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierek Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) 295 USD? ~820 PLN?????? wyzaliłe m sie na forum i stał sie cud!! 18maja...moze bedzie mniej niz 9setek hmm czasami az chce sie zyc :D Edytowane 10 Maja 2007 przez Gierek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlphaHeX Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 295 USD? ~820 PLN?????? wyzaliłe m sie na forum i stał sie cud!! 18maja...moze bedzie mniej niz 9setek hmm czasami az chce sie zyc :D 243,90 Euro kosztuję sama płyta w tym niemieckim sklepie, który wcześniej wymieniłem. To już daje nam koszt powyżej 900 PLN. Biorąc pod uwagę obecny koszt w tym niemieckim sklepie płyty DFI LANparty UT ICFX3200-T2R/G, która tam wraz z dostawą do domu kosztuje ~768 PLN a ceną jej w Polsce (Sirius.pl - 899, Imperium.net.pl - 847) to śmiało mogę powiedzieć, że śmialutko możecie 100 PLN dorzucić to ceny tej płyty jak się pojawi w NTT - co dawałoby nam ~ 1130. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 243,90 Euro kosztuję sama płyta w tym niemieckim sklepie, który wcześniej wymieniłem. To już daje nam koszt powyżej 900 PLN. Biorąc pod uwagę obecny koszt w tym niemieckim sklepie płyty DFI LANparty UT ICFX3200-T2R/G, która tam wraz z dostawą do domu kosztuje ~768 PLN a ceną jej w Polsce (Sirius.pl - 899, Imperium.net.pl - 847) to śmiało mogę powiedzieć, że śmialutko możecie 100 PLN dorzucić to ceny tej płyty jak się pojawi w NTT - co dawałoby nam ~ 1130.jak w niemieckim sklepie policzysz z transportem GLS-em do polski to masz 1030 , odlicz transport (25 euro) to masz 950 zł a ciekaw jestem skad ty wziąłes te 1130zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlphaHeX Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 jak w niemieckim sklepie policzysz z transportem GLS-em do polski to masz 1030 , odlicz transport (25 euro) to masz 950 zł a ciekaw jestem skad ty wziąłes te 1130zl?Fakt pomyłka :( 950 + 100 -> 1050 PLN. Oby rzeczywiście tyle kosztowała w NTT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Witam Może nie ten dział ale pytanie dotyczy płyty. Jaki bloczek wodny na NB byście zaproponowali do tego DFI. Kurde dali haczyki i nie wiem czy coś można fajnego kupić na NB. Z góry dzięki za jakieś propozycje. Edytowane 13 Maja 2007 przez narciarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Witam Może nie ten dział ale pytanie dotyczy płyty. Jaki bloczek wodny na NB byście zaproponowali do tego DFI. Kurde dali haczyki i nie wiem czy coś można fajnego kupić na NB. Z góry dzięki za jakieś propozycje. Jeśli z firmowych, to najpopularniejszy ostatnimi czasy chyba byłby ten. Od Innovateka też cuś tam się znajdzie, choć nieco drożej chyba... No albo homemade, jesli chodzi raczej o organiczenie kosztów - Kyniek ma intelowskiego Channela, Misiu też stosowny bloczek wypuścił, wszystko do znalezienia... Edit: No tak, sorry, skleroza :wink: Edytowane 13 Maja 2007 przez LordFury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 No albo homemade, jesli chodzi raczej o organiczenie kosztów - Kyniek ma intelowskiego Channela, Misiu też stosowny bloczek wypuścił, wszystko do znalezienia... Mała poprawka - Kyniek już nie jest homemade B-) Bloczki na haczyki mam - niebawem pojawią sieoficjalnie w ofercie więc nie ma obaw ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Bloczki bloczkami ale mobo jak nie było tak nie ma* ;) *u nasz w "szopach" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Bloczki bloczkami ale mobo jak nie było tak nie ma* ;) *u nasz w "szopach" Bo u dystrybutora bedzie przeca 18 maja (w NTT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1.pepe Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Witam. Przepraszam że się wtrącę, ale znalazłem tą płytę w Newegg, ceny tam są dość niskie tylko trochę daleko. Kupowałem tam już pamiątki G.Skill. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Lepiej, zeby DFI nie paliło pamięci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Witam. Przepraszam że się wtrącę, ale znalazłem tą płytę w Newegg, ceny tam są dość niskie tylko trochę daleko. Kupowałem tam już pamiątki G.Skill. dolicz sobie vat i clo (tak mi sie wydaje , jesli sie myle to mnie poprawcie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlphaHeX Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 dolicz sobie vat i clo (tak mi sie wydaje , jesli sie myle to mnie poprawcie) VAT i cło to da się nawet obejść ale z tego co pamiętam newegg nie wysyła do Polski :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) VAT i cło to da się nawet obejść ale z tego co pamiętam newegg nie wysyła do Polski :(mam nadzieję ze 18 maja będzie już w NTT, chociaz w cenniku online jeszcze nic nie widzialem Edytowane 16 Maja 2007 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...