kszonek Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) Parę danych z manuala: Z opisu wynika,że regulacja(czy pracujące w zakresie?) Vdimm 1,8-2,6V.Czy ja to dobrze interpretuję? Chodzi tam o to, że DDR2 ma obniżone napięcie do 1.8v w stosunku do 2.6v u DDR1 ;) Taki tam marketingowy bełkot, że ddr2 jest lepsze pod każdym względem od DDR1. // Ja liczę u DFI na vcore do 1.9v przynajmniej i vDimm do 3v ;) Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) (...) Z opisu wynika,że regulacja(czy pracujące w zakresie?) Vdimm 1,8-2,6V.Czy ja to dobrze interpretuję? Niestety nie! Opis to jakiś marketingowy bełkot mający pokazać jakie to pamięci DDR2 są super :lol2: A te napięcia to właśnie porównanie "2,6V w DDR vs. 1,8V w DDR2" :wink: pozdro EDIT Ubiegłeś mnie :D Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 to ja się wstrzymam z kupnem Abita ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 cos juz wiadomo kiedy i za ile ma byc z tym poje... pieknym kraju ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 cos juz wiadomo kiedy i za ile ma byc z tym poje... pieknym kraju ? DFI milczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 szczęście ze jestem cierpliwy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierek Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 kurcza mnie juz krew zalewa...co kilka dni od cebita szukam na wsyztkich serwisach i na forum informacji tu i tu juz są te dfiki i za kazdym razem dostaje migotania komor seerca... cud sie stał euro w tym kraju a difka nie ma pociszcie mnie:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 kurcza mnie juz krew zalewa...co kilka dni od cebita szukam na wsyztkich serwisach i na forum informacji tu i tu juz są te dfiki i za kazdym razem dostaje migotania komor seerca... cud sie stał euro w tym kraju a difka nie ma pociszcie mnie:] Pocieszyć ? Nie bardzo jest jak np DFI NF4 od pokazania pierwszych testów do możliwości kupienia mobo (bo w sklepach jej jeszcze nie było) minęło blisko 9 miesięcy ! Wiec z DFI na prawdę może być rożnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 ale przyznaj że opłacało się poczekać te 9 miesięcy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziku Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 No to chyba juz koniec czekania: klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Wreszcie :) Na oficjalnej witrynie DFi też o tym piszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierek Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 a mi 2dni temu pekło mocowanie od radiatora jupiiiii jak zobaczycie mobka w jakims sklepie to psiszcie(bo teraz to nawet w sklepach w stanach nie widzialem tego;/) mam nadzieje ze kontenerowiec z chin z nowymi mobami niedługo dobije do nas:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Ale zione pudełka <_< Ładne są ale to nie to.... Co do płyty, to zapowada sie ciekawy produkt. Trzeba pieniazki odkladac i czekac az nasze wspaniale sklepy beda w posiadaniu DFI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Z DFI tak jest niebieskie pudełko do AMD a zielone do Intela tak na przekór ;) No już wiem co zrobię z kolejną wypłatą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) Z DFI tak jest niebieskie pudełko do AMD a zielone do Intela tak na przekór ;) No już wiem co zrobię z kolejną wypłatą ;)ja też wiem ;) ktoś już kupił ;) http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=139778 coś mi się wydaje że będę miał problemy aby założyć moją ninje :/ Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez chojrakrock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 aż sie zaśliniłem jak wpadłem na ten temat i obejzalem fotki z XS pewnie płytka z cena poczatkowa kolo tysiaczka wyskoczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Tylko te kolory... :mur: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 a mi się podobają, ciekawe tylko jak wygląda sprawa z biosami :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 W stanach http://www.motherboardpro.com/displayProdu...p;categoryId=29 315,99$$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) Z DFI tak jest niebieskie pudełko do AMD a zielone do Intela tak na przekór ;) No już wiem co zrobię z kolejną wypłatą ;)Mam madzieje że tej wypłaty mi wystarczy aż sie zaśliniłem jak wpadłem na ten temat i obejzalem fotki z XS pewnie płytka z cena poczatkowa kolo tysiaczka wyskoczy ;) Tysiączka pewnie ,nie ale blisko tej sumki a mi się podobają, ciekawe tylko jak wygląda sprawa z biosami :/ Napewno będzie sporo,i każdy znajdzie coś dla siebie :D Jak było to sorki http://www.ocxtreme.org/forumenus/showthread.php?t=710 Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez Gemmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) W komplecie powinien też być bloczek na NB, jako alternatywa dla tego radiatora ;) To mi sie podoba :D Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Te mocowanie na haczyki .... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 biosów na pewno będzie dużo ciekawe tylko z jakimi opóźnieniami wejdą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Z DFI tak jest niebieskie pudełko do AMD a zielone do Intela tak na przekór ;) No już wiem co zrobię z kolejną wypłatą ;) Pudło od experta tez było zielone ;) Nie przypuszczałem, że tak szybko ją zobaczymy. Widocznie DFI boi się nowych chipsetów intela.... na k8 nie było takiego "zagrożenia". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) kurde nie podoba mi sie ta cena wrrrr stanowczo nie podoba nowosc nowoscią,marka marką ale to jest LT wrrr u nas pewnie bedzie za ponad 900zł a galaxy 680i jest za 9xx :mur: mam nadizeje ze to jest jedyny sklep w stanach i ma chwilowy monpol i to dlatego... kto jest dystrybutorem DFi na Polskę? czy tez nie ma takiej firmy? Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez Gierek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 kto jest dystrybutorem DFi na Polskę? czy tez nie ma takiej firmy? ntt. cena bedzie fajna. pewnie na poziomie strikera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) ntt loool to rzeczywiscie moze ksoztowac tyle ile strajker bo ntt ma duzo dobrych pomysłow:]-dla siebie Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez Gierek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Już pomijając fakt iż płyty pod C2D z natury są drogie to DFI NF4 na dzień dobry kosztowało 800zł więc cena za tą płytę w okolicach 1k zł w cale mnie nie zdziwi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Sam chipset w wersji LT jest tańszy od pełnego o ~25%. Ale to pewnie i tak niczego nie zmieni w kwestii ceny tej mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Sam chipset w wersji LT jest tańszy od pełnego o ~25%. Ale to pewnie i tak niczego nie zmieni w kwestii ceny tej mobo. Na początku cena będzie zaporowa, jak zwykle, ale później miejmy nadzieje, że spadnie. http://www.tweaktown.com/reviews/1087/nvid...rial/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...