Gość Bio Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 gra ma status abandonware. była o tym, że byliśmy chirurgiem i mogliśmy kroić ludzi ( hell yeach :D ) były 2 części... ktoś kojarzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek92 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Może wiesz coś więcej? Z którego roku mniej-więcej jest ta gra? Pamiętasz wydawnictwo? PS Żeby nie zakładać nowego tematu: wie ktoś może co to była za gra: z tego co pamiętam, była dość stara, może nawet napisana na jakąś konsolę (Atari, Commodore) nie pamiętam dokładnie, kiedy w nią grałem miałem jakieś 6 lat. W każdym razie, grałem w nią na pececie. To była gra wojenna, widok był z góry, w trybie multiplayer miało się taki podziemny garaż, a w nim do wyboru: czołg, wyrzutnię rakiet, śmigłowiec, jeep i coś tam jeszcze. Trzeba było zabrać flagę przeciwnikowi i można to było zrobić tylko jeepem :D . W singleplayerze trzeba było wykonywać jakieśtam misje. Wie ktoś, o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 no właśnie nie pamiętam... ale w gierce robiliśmy pełny wywiad medyczny + leczenie + ewentualnie operacja, którą sami przeprowadzaliśmy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 To była gra wojenna, widok był z góry, w trybie multiplayer miało się taki podziemny garaż, a w nim do wyboru: czołg, wyrzutnię rakiet, śmigłowiec, jeep i coś tam jeszcze. Trzeba było zabrać flagę przeciwnikowi i można to było zrobić tylko jeepem :D . W singleplayerze trzeba było wykonywać jakieśtam misje. Wie ktoś, o co chodzi? Return Fire. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Return Fire. Mam na dysku zrobić upload ? :wink: Chyba już to nie podlega piraceniu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Bylo by milo. Na rapidshara, bys wrzucil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 http://rapidshare.com/files/24782002/rfire.rar Da się uruchomić na XP , coś trzeba było pokombinować z uruchom jako :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 a ta pierwsza gra z poczatku topica to nie bylo "life & death" przypadkiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 gra ma status abandonware. była o tym, że byliśmy chirurgiem i mogliśmy kroić ludzi ( hell yeach :D ) były 2 części... ktoś kojarzy? Life & Death oraz Life and Death 2: The Brain obydwie mozna ściągnąć jako abandonware z http://www.the-underdogs.info w pierwszej pamiętam, że nawet udało mi sie kiedyś skutecznie zoperować wyrostek (bo chyba taki byl cel gry) wymagało to wiele poświęceń (se strony pacjentów) bo dopiero po nieudanym zabiegu można było dowiedzieć się co należy zrobić (ale tylko jeden krok operacji: 1 krok - 1 trup :D) w dwójkę chyba nigdy nie grałem... moze czas to nadrobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 A ktoś pamięta starą gre- symulator z II wojny, chyba na pacyfiku. Startowało się samolotem z lotniskowca- wtedy był widok z boku lotniskowca, strzelało sie do Japończyków ;] - wtedy widok normalny z kabiny pilota, i na koniec lądowanie na lotniskowcu- widok tez z boku. Ktoś zna tytuł i czy gdzieś na necie jest? Nawet nie mam haka żeby zacząc poszukiwania :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek92 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Dzięki Crosis :) . O to mi chodziło :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Skoro już powstał taki temat to ja poproszę o tytuł pewnej gry w którą grałem na PC jak miałem z 5 lat. Jeździło się takimi małymi czołgami. Widok był z góry i pamiętam bardzo dobrze, że zdobywało się coś w rodzaju medali. I po każdym takim zdobyciu medalu nasz czołg się zmieniał na lepszy. Mocniej uzbrojony czy z większą siłą ognia. Nie pamiętam wydawnictwa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Twiggy to będzie chyba Airwolf Devil to są zwykłe Tanksy ;] Poszukaj może pod nazwą Tank 1990 W obydwie grałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Właśnie to nie jest to co było na pegasusa (nes) To zupełnie co innego. Grafika była dość ładna ,kolorowa ,a jeździło się po większej przestrzeni. Rozwalało się też inne czołgi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 A ktoś pamięta starą gre- symulator z II wojny, chyba na pacyfiku. Startowało się samolotem z lotniskowca- wtedy był widok z boku lotniskowca, strzelało sie do Japończyków ;] - wtedy widok normalny z kabiny pilota, i na koniec lądowanie na lotniskowcu- widok tez z boku. Ktoś zna tytuł i czy gdzieś na necie jest? Nawet nie mam haka żeby zacząc poszukiwania :| Wings of Fury? tu wersja flashowa, zobacz tez na underdogsach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) yamaykee: to to :D Dzieki :) Chociaz pamiętam ze byl tez widok z kabiny pilota podczas walki, no ale moze mi sie wydaje tylko, gralem w to jakies 15 lat temu ;p Edytowane 7 Kwietnia 2007 przez Twiggy696 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 yamaykee: to to :D Dzieki :) Chociaz pamiętam ze byl tez widok z kabiny pilota podczas walki, no ale moze mi sie wydaje tylko, gralem w to jakies 15 lat temu ;p chyba Ci sie wydaje. przynajmniej ja sobie nie przypominam. chociaz faktycznie minął już kawał czasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Odpalił już ktoś Return Fire na XP ?? Bo kombinuje jak limak radził i coś nie moge wykombinować XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek92 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Szybka odp: a) wchodzisz do "właściwości" pliku _RUNME.exe b) wchodzisz w zakładkę "zgodność" c) zaznaczasz "uruchom ten program w trybie zgodności z: --> Windows 95" d) zaznaczasz "uruchom w 256 kolorach" e) klikasz w "zastosuj" f) GRAAAASZ!!! :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) Problem w tym że mi wyskakuje do windy :/ EDIT Ale ze mnie noob, już działa x] THX za wyjaśnienie Edytowane 7 Kwietnia 2007 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...