LukeXE Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Witam Interesują mnie firmy ktore zajmują się wysyłkami do chin, czy to drogą lądową, czy morską. UPS chce za pake 50kg około 2100zł, i chciałbym rozejrzeć się za czymś tańszym. Wertuję od paru godzin strony internetowe, ale nic ciekawego znaleźć nie mogę. Pomoże ktoś ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 [ot] Luke tylko uważaj i nie oszczędzaj za bardzo bo będzie tak jak z GLS'em ;/, btw jakieś nowe wieści w tej sprawie ? [/ot] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Teraz pakowanie bedzie w pudle z drewna i jakies super zabezpieczenia, bla bla bla. Co do tamtej sprawy, odwołałem sie zeby chociaz kase oddali za wysylke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Raczej ciężko bedzie znaleść cos przy tej wadze... może poszukaj czegoś drogą morską to bedzie taniej jak będziesz miał możliwość dołącznia się do konteneru. W dpd też nie ma no co liczyc bo oni obsługują przesyłki do 31kg. Btw, moi znajomi jakiś czas tamu wysyłali kontener do australi, jak uda mi sie go złapać to postaram się dowiedzieć coś o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 wymiary okolo 60x60x60 mozna liczyc. Taka skrzynka :-) Dzieki za pomoc z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Najwyżej mamy jeszcze golfa <lol> wolny termin i jedziemy;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Najwyżej mamy jeszcze golfa <lol> wolny termin i jedziemy;p Masakra, juz wystarczy ze do Bulgarii pojechaliśmy i nie dotarliśmy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Przyznaj, że już Ci się tęskni za super-wypasionymi daciami i polnymi drogami oznaczonymi jako normalne. nie przypominaj mi... EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Czyżby kaska leciała do HKPEC na testin ???? :twisted: Spróbuj popytać w Stolicy bo oni lubia czasami się podłączać do kontenerów Maersk'a ... przynajmniej kumpel coś tak z Wrocka do kuzyna w Australii wysyłał. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...