jawor121 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Witam, przymieżam się do zmodowania obudowy mojego Pc.Pomyślalem zeby kupić jaką dużą np.Big Towera bo mial bym spore pole manewru.Chce zmontować sobie chlodzenie wodne,kiedyś już o to pytalem ale później nie mialem kasy na zmontowanie go ponieważ musialem komputera zmodernizować.Mój sprzęt to: Mobo:Biostar Nf4 ultra A9A Cpu:Athon 64 Venice 3000+ Gpu:Xpower Geforce 6600 256 Ram:512mb 400mhz Zasilacz:Mode com Dysk i Dvd raczej nie wazne. Procka mam zamiar podkręcić,narazie jest chlodzony Freezerem. Ile musial bym miec kasy na wc,nie jakieś super ale w miare.Podajcie jakieś propozycje co sie oplaca kupic.Chce chlodzić w ten sposób Cpu i Gpu. Co do obudowy to mam ją zamiar pomalować na czarno,wyciąć okno dać z 2 wolno obrotowe wiatraki zeby zachować obieg powietrza.Co moge jeszcze zrobić aby fajnie wyglądala? Dzięki za propozycje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Witam, przymieżam się do zmodowania obudowy mojego Pc.Pomyślalem zeby kupić jaką dużą np.Big Towera bo mial bym spore pole manewru.Chce zmontować sobie chlodzenie wodne,kiedyś już o to pytalem ale później nie mialem kasy na zmontowanie go ponieważ musialem komputera zmodernizować.Mój sprzęt to: Mobo:Biostar Nf4 ultra A9A Cpu:Athon 64 Venice 3000+ Gpu:Xpower Geforce 6600 256 Ram:512mb 400mhz Zasilacz:Mode com Dysk i Dvd raczej nie wazne. Procka mam zamiar podkręcić,narazie jest chlodzony Freezerem. Ile musial bym miec kasy na wc,nie jakieś super ale w miare.Podajcie jakieś propozycje co sie oplaca kupic.Chce chlodzić w ten sposób Cpu i Gpu. Co do obudowy to mam ją zamiar pomalować na czarno,wyciąć okno dać z 2 wolno obrotowe wiatraki zeby zachować obieg powietrza.Co moge jeszcze zrobić aby fajnie wyglądala? Dzięki za propozycje. http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=33 - dzial o chlodzeniu wodnym, najlepiej tam popytaj o czesci do WC A co do wygladu budy, to najlepiej sam cos wymysl, zrealizuj to i dopiero pokaz na forum. Btw uwazaj, bo zaraz sie na Ciebie forumowe tr0le rzuca. ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Gdzieś juz to czytałem....albo mi sie sniło :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Co moge jeszcze zrobić aby fajnie wyglądala?Walnij takiego wielkiego smoka na boku, najlepiej z jakiejś japońskiej kreskówki dla hydrocefalików. No dobra, to nie było śmieszne. Zdefiniuj "fajnie wygląda", to może coś ktoś podrzuci. I przede wszystkim rozglądaj się i myśl, bo od tego trzeba zacząć. ath - nie tr0le, tylko Elitarna Kasta Wojowników Dremela :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...