Raptor Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Witam. Wsadziłem dzisiaj tą płytkę do kompa, zainstalowałem WinXP (jak zwykle) poinstalowałem wszystkie sterowniki (2.03 do mobo i 42.68 do GF3Ti) - potem próbuję zainstalować DX9 i dostaje komunikat że oprogramowanie nie przeszło testów zgodności. Co z tym fantem zrobić :?: Może zainstalować te oryginalne z płytki :?: Na drugim kompie ta sama procedura przechodzi bez problemów (tylko tam jest płyta na VIA) - czyżby stery do nForce'a dawały w dupe :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Mi wygląda na to że DX9 nie ma certyfikatu, i poprostu XP sie burzy. Zignoruj to i leć dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 nie mogę - bo ten komunikat wyrzuca DX9 ??? - a na drugim kompie obok - ten sam konfig co w sigu tylko GA-7VAX jest ok. WinXP ob dzisiaj instalowane - wydaje mi się że to wina sterów do NF2 - ale z tymi orginalnymi podobno problemy jakieś były :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomir Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Siorbnij sobie z www.infojama.pl directx i nie bedzie problemu, przynajmniej u mnie nie bylo. zkladka multimedia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 jak instalowalem (probowalem) dx9 ostatnio, to mi wychodzilo z instalacji i pisalo ze jest to oprogramowanie niezgodne z xp, czy cos takiego, kompletna bzdura, podejzewam ze korporacyjny cd key na tamtym kompie moze byc winny :/ to byl winxpprof eng i komp z p4 probowalem wszystkie wersje tego dx9, i offline i online Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Pomogła ponowna instalacja windy bez żadnych kart rozszerzeń - tylko grafa - potem DX9 - potem karty i stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Bardzo dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...