arthurrr Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Witam! Mam pewien problem z wyborem routera bezprzewodowego. Mianowicie na placu boju pozostały 3: Modecom wireless-G router MC-418A D-Link Wireless Router DI-524 TP-Link router DSL Wi-Fi 108Mb/s TL-WR642G Nie patrzcie na ceny, ponieważ znalazłem trochę taniej. Chciałbym żebyście pomogli mi wybrać któryś z wyżej podanych lub podali mi przykład jakiegoś spoza tych wymienionych. Cechy które musi spełniać to: -cena do 200zł -posiadanie switch'a -obsługa standardu 802.11g -w miarę ładny :) Czekam na waszą pomoc, Pozdrawiam, Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthurrr Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Sory, że drugi post, ale chciaelm ogłosić, że sam już dokonałem wyboru. Zamówiłem Modecom'a po przeczytaniu recenzji na benchmarku. Ma lepszy zasięg i więcej funkcji. temat do zamnięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...