wampir Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Mam mozliwosc zamiany Titana TTC D5TB na Dragon Orba 3 (low noise) Wymieniac ? CO mi lepiej schlodzi xp 1,7 (0,13) Co myslicie na temat wymiany tego wentyla w DO3 na wentla 80X80 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Porownaj tylko ceny a uzyskasz odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Niekoniecznie ;] ,dragon orb to prehisteria ;] ,pozatym jesli to jest silent to bedzie naprawde slaby, moim zdaniem musisz sprawdzic bo watpie zeby sie gdzies zapodzial jakis test titana vs dragon orb :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratman Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Mogę się z tobą zamienić na Volcano 9+ :lol: Wolałbym Titana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 No tak... Dragon Orb to staroć, ale Titan D5TB to chyba przeciez nie nowość, co? Na Athlonie 1700+ 0.13u to praktycznie nie ma znaczenia, bo i tak sie nie grzeje. Dragon Orb z przelotką i wentylem 80x80 to całkiem niezły pomysl, sam planowałem coś takiego, ale przelotka 60/80 kosztuje 35zł :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 eeee, ja bym sie nie wymienial.... draon nalo ejst slaby ;[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...