Skocz do zawartości
bryken

Reset Przy Wlaczaniu Trybu 3d

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem dokładnie taki sam problem i o dziwo kłopot był z zasilaniem od dysku sata (był luźny) - narazie komp mi sie nie resetuje więc chyba pomogło dociśnięcie go x]

Może to być także problem z grafiką , odkręć zegary troche (o ile było oc) i sprawdź ponownie,przeinstaluj sterowniki,sprawdź czy do slotu agp nie dostał się kurz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm pamietam to samo mialem na winfascie 6600 , oraz freezy dosc czeste, niestety problem jak wystepowal nagle tak ustapil samoistnie, chociaz pamietam ze zmiana na 84.25 sterow troszeczke pomogla, ale osobiscie obstawiam pewne problemy sprzetowe. Jesli mozesz sprawdz u kogos owa karte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale mnie to denerwuje gralem 2godziny w Infernala sam sie dziwilem co 2minuty save :) a potem odpalam fife 2007 i nagle 3minuty i pozamiatane no mi raczej z zadnym programem sie nie gryzie bo jak na seagecie (ata) postawilem system to same stery zainstalowalem i tez resety byly chyba hmm z mobo tez sie raczej nie gryzie bo wczesniej mialem dfi rs482 chispet ati teraz biostara nforce 4 i na obu to samo chyba ja odesle na gwarancje jeszcze dzisiaj kumplowi z c2d podrzuce zeby sprawdzil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorry za posta pod postem ale cos dziwnego sie dzieje:

patrze w sterach w zakladk clock patrze a tam pamieci 2ghz ustawione patrze do rivy mam 1,01ghz czyli tyle ile ma byc zmienilem ustawienia na 1ghz w sterach to riva pokazuje 500 ALE moge grac we wszystkie gry zadnej zwiechy stad moje pytanie:

czy mozliwe aby pamiatki sie kiedys tam przegrzaly?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi