oliveyra Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Aktualnie cały konfig jedzie na dokładanym do obudowy seryjnym Modecomie feel 350W. Trwa to już dwa lata i nadal działa ale w niedługim czasie będzie przesiadka na grafa z dx10 więc czas pomyśleć o lepszym zasilaczu (tak mi się przynajmniej wydaje). Komponenty kompa pracowały i będą pracować na parametrach fabrycznych. Obok grafa może jeszcze coś więcej ramu. P5ND2 sli giga 533 kingmax, giga 533 kingston P4 650 2xGf 6600 256Mb gigabyte 160Caviar, 120Caviar oba sata2 dvdrw Lg creative sound blaster live 24bit flop karta sieciowa planet wireless lan i kilka dodatków zasilanych z usb typu pad, skaner (nie pracują razem w tym samym czasie) Na jaki zasilacz zmienić aby wszystko działało bezproblemowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 I 2x6600 chodziło ci na tym Feelu? Coś nie wierzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliveyra Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 To nie jest kwestią tego tematu. Od grudnia taka konfiguracja działa i nie ma dla mnie znaczenia czy ktoś w to wierzy. Pytanie dotyczy doradzenia zasilacza do konkretnej konfiguracji i taką odpowiedź bym prosił. Korzystam z forum drugi raz. Za pierwszym razem otrzymałem wszystkie potrzebne informacje (za które dziękuję). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Jak mamy Ci pomóc skoro nie napisałeś nigdzie kwoty na zasilacz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliveyra Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Przedziału cenowego nie ustaliłem. Ponieważ konfig nie jest pierwszej świeżości wychodzę z założenia, że cena nie powinna być bardzo wysoka. Zakup za rozsądną kasę przyzwoitego sprzętu, który będzie działał bezproblemowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 A skąd mamy wiedzieć, jaką grafikę z dx10 chcesz kupić? może radek600, może gf8600? Podaj kwotę jaką dysponujesz na zasilacz, bo do tego zestawu to i zasilacz za 200zł będzie dobry, ale lludzie są rózni na forum i dla drugiegi dobrym kosztowo wyborem będzie zasilacz za 400zł. Nie wiem tez nic o twoim stosunku do ciszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Tak na odwal sie można polecić huntkeya 350W. Drogi nie jest a najlepszy w tym przedziale cenowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliveyra Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) 1. Będzie Gf 8xxx (konkretny model jeszcze nie wybrany). 2. Dźwiękowa kultura pracy jest bez znaczenia. 3. Konkretną cenę jest mi trudno podać (czym tańszy tym lepiej jednak nie chcę mieć z nim problemów). Jeżeli coś dobrego kupię za 200 zeta to oki a jak trzeba dać więcej to trudno. Nie chcę przepłacić. PS. Zakładam, że zaraz dostanę pytanie to po co inwestować w grafa dużą kasę? On przejdzie do nowego konfigu więc musi być dobry. Ten konfig też będzie pracował jako drugi desktop. Ten huntkey to chyba trochę za słaby? Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez oliveyra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Wiesz, jak kupisz np gf8300 to odciążysz swojego feela 350w, lepiej zebyś wiedział z której półki będziesz brał grafikę, czy chodzi o samą obsługę dx10 czy dx10 i gry. W każdym raze hk350ap będzie dobry jak nie zamierzasz podkrecać i to nawet do gf8800gtx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...