Jarq Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 A ja lekko OT - proszę o wyrozumiałość ! :oops: Tylko nie mówcie że to problem sprzętowy i spadówa na sprzęt :evil: Problemy z grafą - postać kolesia jest jakby przeźroczysta - ale tylko dla świateł(lamp) a okna przebijaja swoją "jasnością" przez ściany. Problem występuje TYLKO I WYŁĄCZNIE w Splintel Cell. Wszystkie 3dmarki oraz wszystkie inne gierki chodza jak burza bezproblemowo, a SC robi takie akcje - zainstalowałem patcha do wersji 1.1 i nic nie pomogło. Ktoś miał cosik takiego? Jak to naprawić ? :?: :idea: :!: :?: :idea: -->sprzęt jak w stopce<-- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 A ja lekko OT - proszę o wyrozumiałość ! :oops: ????? Problemy z grafą - postać kolesia jest jakby przeźroczysta - ale tylko dla świateł(lamp) a okna przebijaja swoją "jasnością" przez ściany. Co do cieni to ja takich zeczy niemialem, sam model jest rewelacyjnie zrobiony a jak pada na niego swiatlo to go nie przebija tylko robi sie cien a ja cienie,swiatla zawsze wylanczam... Co do przebijania okien to fakt, choc ja to zauwazylem tylko raz w scenie przesluchiwania chinskiego generala- jedna z koncowych misji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Ale zeby poszedl i tak jest potrzebna 3 plyta mimii craca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 oj kobus kobus szybki jestes :P, zalatw gre od soltysa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 jestem tam gdzie trza tedo goscia od tylca ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ale pozniej nie wiem co zmin zrobic jak wejde tam gdzie jest ten straznik to z nim nie iwem co zrobic :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 a to nie jest ten test co trzeba isc powoli i chowac sie w cieniu?? zeby cie nie zauwazyli ani nie uslyszeli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 jestem w treningu tam gdzie stoi ten saper (snajperw) i drzwi sa zamkniete ale jak ja podejde do tego goscia to on cos mowi i zaraz od nowa mi sie to wlacza co zrobic tam? nalezy :oops: Nauczyc sie angielskiego i czytac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 teraaz jestem tam gdzie ta kamera obserwuje i nie wiem co mam zrobic? szczelac ? tylko ze ucelowa nie moge :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Gdzie Ty tam widziałeś Sapera???? 8O :P Bardzo zabawny post...... Saper nie mogę.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 dopra teraz musze w tą kamere szczelac kurde ale mi sie nie udaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Stary jak ty tutoriala nie mozesz przejsc to co bedzie w pozniejszych misjach? :lol: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 WIELKIE LOL dla tego pana :P powodzenia w 2'giej misji bo po przejsciu moge stwierdzic ze dla mnie byla najtrudniejsza :D a w treningu sie nie strzela do kamer, tylko jak juz to strzelasz w lampy, zeby cie kamera nie zobaczyla, albo chowasz sie wcieniu, albo przechodzisz przy scianie pod nia !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 morel dzieki wielkie !!! no cio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 heh jednak angielski to przydatny jezyk :) pozdro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 kobus no nie gadaj ze juz masz nastepny problem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lt.Powell Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Help ! To znowu ja - lamer >> Jestem w misji Presidental Palace , w bibliotece . Lambert (szef) gada że mam znależć ukryte drzwi do bunkru w bibliotece , obszukałem i obstukałem całą bibliotekę i nic ! Gdzie jest te wejście do bunkru ? Help me , please ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 A jak zjezdzales winda to niepojawil sie filmik jak prezydent pryska z biblioteki a ochroniarze mowia: ukryjmy prezydenta bo zaraz bedzie tu amerykanski szpieg? Powinienes zjechac winda, rozwalic kilku badygardow i nic nierobiac wejsc przez drzwi ktore so w scianie przeciwnej do sciany ktora widzisz wychodzac z windy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Teraz ja mam pytanie :> Czy da sie a jak tak to jak, wyciagnac muzyke z SC? Zwlaszcza zalezy mi na tym kawalku z intra albo credits'ow (prawie ten sam kawalek)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lt.Powell Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Dzieki ! Muzy z SC nie da sie wyciagnac (przynajmniej tak pisalo na forum www.splintercell.de) Siema , lolowate moscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lt.Powell Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 pomylka , na www.splintercell.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Z intra?? O ile pamiętam to był kawełek Limp Bizkit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Z intra?? O ile pamiętam to był kawełek Limp Bizkit Taaak? A jak sie nazywal? Mam kilka plyt LB i niekojaze tego kawalka, no chyba ze z jakijs nowej? Ktos wie cos wiecej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Z intra?? O ile pamiętam to był kawełek Limp Bizkit Taaak? A jak sie nazywal? Mam kilka plyt LB i niekojaze tego kawalka, no chyba ze z jakijs nowej? Ktos wie cos wiecej... Special for you zainstaluje SC i zobacze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Sorka to nie LB (w ogóle nie podobne to było ;) ) . Ta sama muza była w filmie Resident Evil i Balistic: Ekcs vs. Saver. :: Name of the game :: zespołu The Crystal Method. Wystarczyło zajrzeć do creditsów. BTW widzieliście tam polski imię i nazwisko. Przynajmniej jeden polak robił super gre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Sorka to nie LB (w ogóle nie podobne to było ;) ) . Ta sama muza była w filmie Resident Evil i Balistic: Ekcs vs. Saver. :: Name of the game :: zespołu The Crystal Method. Wystarczyło zajrzeć do creditsów. BTW widzieliście tam polski imię i nazwisko. Przynajmniej jeden polak robił super gre :) Polak powiadasz... no no panie niepogadasz ;) Tak zajzalbym tylko niemam obecnie SC. Dzieki zaraz bede szukal tego kawalka bo strasznie mi sie podopa... i pomyslec ze kiedys mialem sciezke do rezidenta... eh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_stasz Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 General protection fault! History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine Przy włączaniu gry wyskakuje mi takie cóś Błagam pomóżcie mi Jeżeli ktoś zna rozwiązanie mojego problemu prosze napiszcie mi na maila smile3@op.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Marcin_stasz podaj przynajmnie swoją konfigurację sprzętową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_stasz Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 celeron 1,7 ghz; geforce 2 Mx 200 64; 256 ddr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Splinter Cell ma duże problemy ze starymi k. graficznymi. Standardowo zainstaluj nowe sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 jesli tak to pliska na maila albo jakos inaczej aaaaaaaaaaa i nie pisac postow ze granie z solucja.... gra jest zbyt prosta... takie tam wiecie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...