arch0n Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 (edytowane) Witam, Znalazłem na allegro tanią płyte MSI - http://www.allegro.pl/item180177072_msi_67...gwar.html#photo . Sprzedawca napisał o niej coś takiego: -Supports two 184-pin DDR DIMMs -Supports up to 2GB PC2700/2100/1600 DDR SDRAMs -Supports 2.5v DDR SDRAM Czy to znaczy, że płyta obsłuży zarówno moduły DDR jak SD RAM ? Edytowane 9 Kwietnia 2007 przez arch0n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Nie - tylko DDR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch0n Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Żeby nie zakładać nowego wątku, to zapytam tutaj. Czy od tej płyty MSI, bardziej opłaca się kupić tą Fujitsu-Siemens ? http://allegro.pl/item183363509_fujitsu_si...iej_.html#photo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Jedna i druga to złom :/. Nie wiem czy zauważyłeś, ale ta od MSI ma złącze na AGP, a ten FS ma gniazdo PCI-E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch0n Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 wiem wiem, ale mam aktualnie mam płytkę na sd RAMY i procek max 1,2 ghz, a więc myślałem żeby wymienić coś po taniości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 MARKOWA PŁYTA GŁÓWNA MSI 6701 (MEDION 5000)Żeby nie było wątpliwości - to nie jest płyta MSI !!! - tylko jak wyżej Medion 5000 - OEM MSI dla Mediona - czyli Biosu i sterowników trzeba szukać na stronach Medion-a a nie MSI - a nie jest to łatwe !!! Pozdr. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...