sarmat Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Od niedawna mam zainstalowaną Vistę i zauważyłem pewną dziwną rzecz. W Monitorze zasobów (Menedżer zadań Windows -> Wydajność -> Monitor zasobów...) w zakładce pamięć są u mnie jakieś błędy sprzętowe na standardowym taktowaniu i timingach. Co dziwne, pamięć bez problemów przechodzi wszystkie testy GoldMemory i MemTest86. Co w ogóle oznaczają te błędy sprzętowe i czy u was jest podobnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Rzuć screena, bo "jakieś błędy" to trochę za mało informacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarmat Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Oto screen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Nie wiem czy powinno się tym tak bardzo martwić. Na moim kompie z Vistą również mnie to zaciekawiło że niby pokazuje ileś tam błędów. Poszedłem do kolegi który również ma Viste i u niego również to występowało więc przestałem się tym martwić tym bardziej że system chodzi stabilnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Moze taki mozna wyciagnac z tego wniosek ;) : Vista informuje wnikliwych i 'kumatych' w tym, co moze im sie przydac, reszta niech sie cieszy stabilna praca tej winzgrozy ;) ps. błedy przy odczycie i zapisie chyba zawsze wystepuja? No jesli ram ma te korekcje błedow, moze mniej badz w ogole.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...