PawelDK Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Kariera zakończona :) Został mi jeszcze zakup 3 samochodów, więc jeszcze trochę muszę pojeździć no i w trybie champiomship został mi global. Bardzo fajnie się gra :) Czasami można takiego oczopląsu dostać, że szok. W szczególności jest 1 trasa w Australii, gdzie się jedzie cały czas między drzewami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Kariera zakończona :) Został mi jeszcze zakup 3 samochodów, więc jeszcze trochę muszę pojeździć no i w trybie champiomship został mi global. Bardzo fajnie się gra :) Czasami można takiego oczopląsu dostać, że szok. W szczególności jest 1 trasa w Australii, gdzie się jedzie cały czas między drzewamino dokladnie, wtedy kamera z srodka to jest miazga, jak w rzeczywistosci, tak wszystko mruga B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Ściągnąłem co prawda na razie demko, ale przypasowała mi ta gierka. Nie wiem jak pełna wersja, ale demko wydaje mi się bardziej grywalne niż Forza 2, którą mam pełną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Hmm, gra na max 2 dni. Do 100% zostały mi do kupna 2 auta, 1000 mil do przejechania jeszcze i pare onlinenowych osiągnięć w stylu "pierwszy mecz xbl, pierwszy wygrany i 20 wygranych wyścigów". Polecam ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 X360 --||-- PS3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Wypadałoby napisać jeszcze coś od siebie. Więc co o tym sądzisz? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ja sadze, ze HDR w X360 bardziej daje po oczach. Nic więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Przy takiej rozdzialce zdjec to nie ma co porownywac Aczkolwiek na ostatniej fotce widac roznice w tym co sie odbija na karoserii na x`ie jest to jakas prosta bryla (tak jakby trybuna), na ps3 jakis bardziej skomplikowany obiekt/grupa obiektow (np. las) :lol: Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez sensei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 I chyba dokładniejsze cienie są na PS3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXelium Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ja odniosłem wrażenie, że framerate na PS3 jest ogólnie jakby stabilniejszy w wielu miejscach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 eXelium: no i wyższy miałem przyjemnośc testować owe demo na X360 i PS3, wrażenie moje, jak i mojego kolegi jest takie, że na PS3 łatwiej się "wczuć" w grę, właśnie dzięki wyższemu i stabilniejszemu framerate tylko, że brakuje wibracji na padzie w wersji na PS3, ale to wina konstrukcji, nie gry :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Jakie by różnice nie były ja już dawno o tej grze zapomniałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 PawelDK ja też :D rzeczywiście cienie są ładniejsze na PS3, ale za to ver. ta straciła kilka drzewek i okrojono ją z blura. nie zapominajmy o tym, że ver. na X0 i PC wyszła w czerwcu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 macie DEMKO panowie od PS3 B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) US demo było wcześniej teraz widzę, że wyszło dla UK --edit EU oczywiście, zamiast UK :P Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez atom3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 US demo było wcześniej teraz widzę, że wyszło dla UK --edit EU oczywiście, zamiast UK :P a nie wiem , ja tu tylko sprzatam [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Yyyyy kucyk przespałeś 2 tygodnie? :) Wtedy co wkleiłeś te foty porównawcze to już graliśmy. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) Odkopię. Jak w demku ustawić manualną skrzynię? Chyba ślepy jestem bo nigdzie nie widzę takiej opcji. W ogóle warto kupić DIRT-a z myślą o gry na kierownicy? Czy może lepiej Sega Rally albo GRID-a? Edytowane 23 Marca 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1mon Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) Gralem w Dirta na kompie przy uzyciu kierownicy. I powiem jedno, beznadzieja. Wogole nie potrafilem wyczuc auta. Juz duzo lepiej mi sie gralo(na ps3) w Grida, chociaz to tez jeszcze nie to. A sega rally to typowy arcade na pada. Jak Gran Turismo masz zaliczone to sprawdz Ferrari Challenge, podobno przyjemnie sie jezdzi na kolku:) Ps. Kiera to Logitech DFP Edytowane 23 Marca 2009 przez Simi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 W Dirta na PC mi się grało przyjemnie ale trzeba było trochę posiedzieć nad ustawieniami kiery bo standardowe były zbyt czułe no i warto było wgrać moda na lepszą fizykę. Manualna skrzynia jest, w opcjach gdzieś się to ustawiało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...